Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Berbec 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Berbec

Horoscop Urania Berbec 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Berbec in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Berbec 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Berbec pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 ianuarie 2016: Luna Plina in Leu. O Venus cumpatata
Se pastreaza sau se consolideaza, Careul in T pe semne Cardinale (Berbec/Balanta/Capricorn) la care participa mai multe planete ce dau caselor I, VII si X ale cerului astral al nativilor din Berbec o dinamica obositoare.
Berbecii se simt solicitati din toate partile, asupra unora se fac presiuni reale, de toate tipurile (sociale, familiale, relationale, materiale, profesionale, contractuale) iar ei nu au suficiente resurse interioare sau exterioare ca sa le gestioneze pe toate.

De aceea, in unele domenii de viata, pot aparea confuzii, conflicte, intarzieri. Un astfel de tipar astral se instaureaza pe 23 ianuarie si se repeta, cu mici nuante diferite, pe 29 (30) ianuarie a.c.
Desi casa a X-a este locuita de planeta Venus, din 23 ianuarie, ea reuseste doar sa atenueze forta de impact a evenimentelor asupra Berbecilor dar nu poate schimba sau inlatura potentialul de conflict instaurat deja.
Intre 24 si 25 ianuarie, relatiile afective se coloreaza cu mult „foc la inima”. Trairile sunt intense, ardoarea cu care acestea se manifesta in plan sentimental este remarcabila si, pentru multi, pasul spre aventuri de tot felul nu este deloc dificil.
Luna Plina din 24 ianuarie alimenteaza dorinta interioara de spargere a tiparelor de viata monotone. 26, 27 si 28 ianuarie sunt zile in care o serie de suferinte trupesti sau afectiuni mai vechi se resimt, in chipuri diferite, in functie de varsta.
Un loc aparte il au, in acest tablou medical, gandurile, framantarile, nemultumirile care alimenteaza stresul, depresia, tulburarile metabolice.
Pe 29 ianuarie sunt vizate relatiile conjugale, de afaceri sau discutiile de principiu pe o chestiune parteneriala. Uneori, pentru se obtine – dupa caz – o acceptare sau o renuntare, ei pot fi amenintati, dezinformati, introdusi in scheme tactice de abatere atentiei sau de influentare.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI