Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Capricorn 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Capricorn

Horoscop Urania Capricorn 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Capricorn in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Capricorn 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Pe 23 ianuarie, unii reprezentanti ai acestei zodii vor ajunge la concluzia ca trebuie sa faca ordine in toate tipurile de relatii pe care le-au acceptat pana acum.
De la caz la caz, in functie de varsta si statut social, la o analiza lucida, obiectiva si fara menajamente, unii vor constata ca cel mai vulnerabil loc pentru ei, acum, este casatoria, pentru altii o obligatie contractuala, implicarea in activitatea unei firme care le greveaza existenta, un proces care nu se mai termina, uzandu-i fizic si psihic. Altii vor observa ca viata lor sociala este plina de pericole sau ca, dinspre familie, le vin tot felul de amenintari indirecte.

Mercur va reveni, pe 25 ianuarie, la mersul direct si, pentru ca se afla in Capricorn, le va permite nativilor sa analizeze situatia fara concesii si fara mila chiar fata de ei insisi, sa evalueze consecintele, costurile unor decizii si sa se hotarasca.
Intre 24 si 25 ianuarie, depinde de situatia profesionala a fiecarui Capricorn (cu loc de munca, fara, in restructurare, pensionabil etc.) felul in care va primi influxurile fazei de Luna Plina si cum le va transforma in fapte de viata. Acest context astral, nu trebuie privit insa cu ingrijorare. Se poate ivi, in avantajul lor, pe neasteptate, o solutie, din cele stranii, greu de acceptat ca s-ar putea adeveri.
Intre 26 si 28 ianuarie, Capricornii se vor lupta cu nedumeririle instalate in mintea lor, provocate de evolutia unor relatii personale sau institutionale care, mai demult, le-au determinat optiuni importante de viata, optiuni care, azi, nu mai sunt justificate sau acceptabile, din perspectiva evolutiei lor.
Pe 29 ianuarie, registrul de viata se schimba brusc. Pe fondul unor evenimente care se deruleaza prea repede pentru a putea fi controlate, care iau prin surprindere sau se manifesta atipic, unii nativi s-ar putea sa fie fortati sa ia, la randul lor, decizii, neobisnuite.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI