Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Fecioara 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Fecioara

Horoscop Urania Fecioara 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Fecioara in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Fecioara 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Pe 23 ianuarie, sectorul prietenilor nu e unul privilegiat. Nativii, pe fondul acestui context astral, pot deveni reticenti fata de unele persoane apropiate lor in trecut ori pot deveni insistente, critice, chitibusare in relatiile sentimentale. Ei spun ca nu le cauta acelora nod in papura dar nici nu-i lasa in pace, cercetandu-le atent comportamentul si analizandu-le declaratiile.
Intre 24 si 25 ianuarie, pe axa celor doua case ale sanatatii, Luna Plina rascoleste subrezeniile trupesti. Vizate sunt: sistemul cardio-vascular, sistemul nervos, fiziologia membrelor inferioare, secundar vederea. Indicat ar fi sa se odihneasca, sa se menajeze si, evident, sa nu insiste in continuarea unui mod de viata bogat in factori de risc.

Pe alt palier, la locul de munca, pot afla vesti ingrijoratoare sau se pot confrunta cu masuri administrative luate de sefi in graba, pe fondul unei situatii ce prezinta un risc, pentru a se intra cat mai repede in legalitate ca o consecinta a deciziilor legislative de ultima ora.
Intre 26 si 28 ianuarie, Fecioarele se vor stradui sa se controleze si sa se abtina de la declaratii sau initiative insuficient cantarite ori sa intervina nejustificat in conflictele de familie. Totusi, nu cred ca isi vor putea reprima, in totalitate, dorinta de a „intepa” pe cate cineva cu vorba sau, daca acela e mai slab de inger, sa-l transforme in victima atacurilor sale demonstrative.
Cei care se afla in proces de divort sau in proces de partaj, ar fi bine sa se gandeasca de zece ori inainte sa accepte o solutie de instrainare a bunurilor personale sau comune. Perioada le mai poate aduce unor Fecioare motive de dezamagire, contradictii interioare si confuzie.
Pe 29 ianuarie, problema banilor (pentru unii, intr-o directa legatura cu un proces cu miza patrimoniala) se pune in termeni conflictuali si poate indica un abuz sau o constrangere.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI