Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Gemeni 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Gemeni

Horoscop Urania Gemeni 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Gemeni in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Gemeni 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Gemeni pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Pe 23 ianuarie sunt posibile revocari ale unor intentii ce privesc regimul banilor. De cele mai multe ori, va fi vorba de restrictii, renuntari, „austeritate” autoimpusa.
Intre 24 si 25 ianuarie, multora dintre nativi le va face placere sa se impuna in societate, sa faca impresie buna, sa se exprime cu autoritate, cu degajarea si siguranta unui lider sau a unei vedete.
De multe ori, vor avea tendinta de a acapara discutia, de a-si sustine insistent punctul de vedere, de a combate zgomotos ideile partenerului de dialog si nu vor ezita, de dragul spectacolului, sa imbratiseze atitudini indraznete si puncte de vedere fistichii care vor soca asistenta.

Luna Plina din 24 ianuarie va fi si ea responsabila pentru acest fel teatral de a se „umfla in pene”. Intre 26 – 28 ianuarie situatia se schimba: ei devin, vor nu vor, pragmatici si dedicati unei cauze modeste.
Intorsi, fizic si psihic, spre aspectele banale ale vietii cotidiene, Gemenii vor avea tendinta de a face pe victimele, subliniind prin comentarii, vaicareli sau mici revolte, cat de stresati, obositi si incercati de viata sunt si cum se sacrifica ei pentru fleacuri cand au atatea treburi importante care ii asteapta, introducand in comentariile lor tot felul de conditii pentru a nu lasa impresia ca sunt usor de manevrat ci doar ca au acceptat sa dea o mana de ajutor. Nu stiu cata lumea ii va lua in serios.
Pe 29 ianuarie, sentimentele fata de persoana iubita sunt amestecate si ei nu vor ezita sa-si manifeste enervarea fata de felul acelora de a se purta, de a vorbi sau de a relationa. In mintea lor se deruleaza strategii menite sa le aduca un venit si, daca cineva, chiar fara intentie, se va interpune si le va zadarnici proiectul, va fi luat imediat la rost.
Mercur, Guvernatorul lor, va reveni la mersul direct din 25 ianuarie si, fiind plasat in casa a VIII-a, va favoriza inchegarea unor planuri ce presupun un castig, un avantaj material.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI