Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Leu 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Leu

Horoscop Urania Leu 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Leu in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Leu 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Cel mai important eveniment al saptamanii viitoare sta, pentru acesti nativi, sub semnul Lunii Pline din Leu, ceea ce este pentru ei un eveniment astrologic. Este vorba de un factor astral care se incheie, dupa un an de evolutie si care deschide un nou circuit astral pentru urmatorul an.
Daca ziua de 23 ianuarie va trece aproape banal, poate doar cu mici disfunctii resimtite la nivelul aparatului digestiv si/sau al duodenului ori al pancreasului, zilele de 24 si 25 ianuarie vor fi vedetele etapei. Leii vor simti intens acest curent cosmic.

Cei tineri se vor simti motivati si, luati pe sus de forta acestei energii astrale, vor avea impresia ca sunt puternici, in stare sa-si asume orice risc. Este doar o perceptie hipertrofiata pentru ca, la mijloc, este vorba de opozitia „inflationista” (Luna in Leu/Soare in Varsator) care le induce aceasta stare de exaltare.
Fiintele mai slabe, bolnave, care se confrunta cu probleme majore de viata vor simti aceasta secventa doar sub forma unei surescitari, a unei anxietati. Marte in Scorpion va contribui din plin la conturarea unor factori de risc pornind de la rudele de sange (nu prin aliante) si vizand uneori, dar nu obligatoriu, averea, casa, gospodaria.
In acest rastimp, mai intelept ar fi, oricat de tare i-ar mana curajul sau nerabdarea, ca Leii sa nu abordeze subiectele cu miza mare prin negocieri sau chiar discutii de principiu. Situatii paradoxale, evolutii-surpriza, turnuri neasteptate in contextul unor procese, anchete, conflicte.
Intre 26 si 28 ianuarie, nativii vor fi preocupati sa puna ordine in dezordinea lor „fiscala”. Pe 29 ianuarie, tentatia de a spune ceea ce cred, fara menajamente, de a rosti adevaruri tinute sub obroc pana acum e mare dar si riscul de a le face publice e mare si… inutil. Nu sunt excluse izbucnirile de revolta provocate de masurile luate la locul de munca ce li se par abuzive sau nejustificate.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI