Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Pesti 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Pesti

Horoscop Urania Pesti 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Pesti in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Pesti 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 ianuarie 2016: Luna Plina in Leu. O Venus cumpatata
Este posibil ca, unii dintre nativii apartinand zodiei Pesti sa se simta „in apele lor” pe 23 ianuarie; mai ales daca desfasoara activitati de creatie, se dedica unor preocupari estetice, religioase sau care presupun sensibilitate, talent, valorificarea unui har, a unui univers interior bogat si frumos educat.
Altfel, aceasta zi poate, de-a dreptul, sa-i indarjeasca pe altii, mai ales pe cei aflati in preajma varstei de 33 sau 44 de ani, punandu-i in fata unor realitati mai greu de acceptat sau de constientizat ori care ii complexeaza de mult timp.

Intelegand aceasta realitate ca un esec personal, ca o ratare, ca o consecinta a propriilor neputinte, factorul astral care opereaza in aceasta zi (in continuarea celei de 22 ianuarie) are partea lui de bine in sensul ca ii trezeste la realitate pe acei nativi care fie sunt delasatori, fie sunt comozi, fie, incercati de sanatate, de suferinte, de varsta, au abandonat lupta.
In aceasta scurta etapa de criza, ei se pot mobiliza si pot descoperi ca au, totusi, resursele necesare pentru a se reabilita in propriii lor ochi (ceea ce, pentru Pesti, este un factor fundamental) si, apoi, pentru intreaga lor existenta, cu efect direct si pozitiv asupra integrarii lor sociale.
Pe 24 si 25 ianuarie, unii pot inregistra un succes la locul de munca ori poate ca vanitatea lor este satisfacuta de un eveniment care ii pune in valoare.
Intre 26 si 28 ianuarie este mai bine sa nu programeze intalniri, proiecte, negocieri. Nici discutiile in plan conjugal nu au vreun spor in acest rastimp. Alti Pesti se pot confrunta cu derapaje si situatii neconventionale in desfasurarea unor procese, audieri, administrari de probe juridice sau aplicari ale legii.
Pe 29 ianuarie, unele persoane s-ar putea sa treaca, pentru cateva ore, prin stari de ingrijorare sau mahnire justificate de o situatie baneasca de moment.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI