Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Sagetator 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Sagetator

Horoscop Urania Sagetator 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Sagetator in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Sagetator 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Pe 23 ianuarie, continua demersurile, incepute cu o zi in urma, menite sa inlesneasca punerea in practica a unor mici proiecte care ar aduce un castig modest dar imediat. Daca pe 22 ianuarie Sagetatorii au fost mai plini de speranta, pe 23, ei pot deveni mai reticenti si mai adecvati la realitate, ajustand o serie de calcule pe care le facusera si care le sugerau ca ar putea iesi din necaz.

Pe 24 si 25 ianuarie, unii au idei grozave, se poarta degajat, au initiative generoase, fac proiecte din care strainatatea nu lipseste ca ipostaza de lucru sau ca recompensa si, pentru moment, nu vor sa ia in calcul nici un impediment in calea realizarii visurilor lor.
Unele persoane, mai ales adolescentii, tinerii sau maturii in preajma varstei de 40 – 42 de ani, pot trece printr-o criza de identitate, ne mai regasindu-se in studiile pe care le urmeaza sau in preocuparile si meseria pe care o exercita.
De aceea, pot face o „pirueta” existentiala si, fie vor renunta la respectivele forme de studiu – fie, fara a renunta la ele, deocamdata, se vor dedica unui nou domeniu de cunoastere si practica: o revolutie in plan personal.
Pe 26 si 28 ianuarie, Sagetatorii vor fi obligati sa tina cont de prioritatile ori de situatiile intortocheate din viata lor, mai ales in ipostaza publica, si sa intervina pentru a le ordona cum se cuvine. Poate ca, si in sanul familiei lor, ar trebui sa puna piciorul in prag. Dar, acest efort de redresare este dificil, presupune sacrificii sau adoptarea unei atitudini intransigente cea ce va starni reactii, opozitii si conflicte deschise.
Pe 20 ianuarie discutiile cu prietenii nu le sunt utile Sagetatorilor: toaca aceleasi idei, se pierde vremea, fiecare o tine pe a lui. In relatiile sentimentale, partenerii au reactii bruste, nemotivate, capricioase sau lipsite de maniere si politete.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI