Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Scorpion

Horoscop Urania Scorpion 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Scorpion in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Scorpion 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 ianuarie 2016: Luna Plina in Leu. O Venus cumpatata.
Pe 23 ianuarie, o oarecare armonie interioara poate functiona in chip benefic pentru acesti nativi care isi pot gasi, pentru moment, pacea interioara sau, macar, calmul necesar pentru a se ocupa de chestiunile delicate care, altadata, ori de cate ori le rasareau in minte, ii scoteau din sarite. Acum, au rabdarea necesara pentru a le analiza dar si subtilitatea mentala pentru a le rezolva.

Marte, Guvernatorul lor nocturn, se afla in domiciliu, adica in Scorpion si, de aici, lucreaza in beneficiul nativilor. Nu la capacitate maxima si nu tot timpul pentru ca, de exemplu, pe 24 si 25 ianuarie, el va deveni punctul de scurgere al tensiunilor provocate de opozitia Luna/Soare, pe semnele zodiacale divergente Leu/Varsator.
Aceasta functie de „paratraznet” va functiona in chip diferit, de la nativ la nativ, in functie de varsta, miza a momentului, context social in care acela evolueaza.
Luna Plina din 24 ianuarie va „lovi” casa familiei, bazata pe rudenie de sange, si casa ridicarii in rang. In ambele locuri, va produce tulburari, mai mari sau mai mici, dupa cum e starea personala si sociala a fiecarui Scorpion.
Marte va prelua aceste influxuri „ascunzandu-le” la nivelul subconstientului; astfel, Luna Plina va fi resimtita de catre Scorpioni prin intermediul acestui tampon care va atenua impactul evenimentelor asupra individului.
Intre 26 si 28 ianuarie, se pot isca nedumeriri si nelamuriri cu privire la o serie de persoane – prietenii la catarama de pe vremuri – care au disparut din peisaj sau care prezinta un grad sporit de risc pentru imagine (si nu numai) daca ar fi pastrate in cercul de afini.
Dar cum sa se realizeze cat mai diplomatic aceasta indepartare a lor?! La fel se pune problema si in cazul relatiilor sentimentale. Pe 29 ianuarie se anunta o perioada de hotarari si razgandiri, un fel de „calibrari” psihice fata de evenimente si/sau consecintele lor.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

1 Comentriu to “Horoscop Urania Scorpion 23-29 Ianuarie 2016”

  1. Agape mihaela says:

    Imi place e ok

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI