Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Urania Taur 23-29 Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 21 - January - 2016

Urania Horoscop Taur

Horoscop Urania Taur 23-29 Ianuarie 2016

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania ceal mai de succes astrolog din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 23-29 Ianuarie 2016. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016. Taur Saptamana 23-29 Ianuarie 2016

 

Horoscop Urania Taur pentru saptamana 23-29 Ianuarie 2016

Prezenta Soarelui in casa a X-a si a plantei Marte in casa a VII-a sunt de natura sa radicalizeze o serie de evenimente din viata Taurilor.
Acestia traiesc provocare dupa provocare fiind obligati sa reactioneze. Sau, altfel spus, fiindu-le greu – daca nu cumva imposibil – sa lase impresia ca nu inteleg despre ce e vorba si ca nu doresc sa se implice in evenimente. Din pacate, e vremea deciziilor si a replicilor.
Daca ziua de 23 ianuarie trece discret, ei refugiindu-se in tacere, in izolare sau in defensiva, intre 24 si 25 ianuarie viata lor capata intensitatea unor valvatai.

Este si perioada Lunii Pline in Leu, care scoate in evidenta, fie si numai in plan personal, o chestiune de familie, de patrimoniu ce trebuie luata in calcul, in modul cel mai serios. Pentru unii, aceasta noua problema apare din senin, pentru altii insa, ea nu este decat reluarea unei faze anterioare.
In sfarsit, relatiile dintre planete mai indica, in aceasta perioada, nevoia de a rezolva o situatie personala cu ecou si miza familiala ori o chestiune de rang, functie, ipostaza publica, cu reflexe in viata personala.
Indiferent ce vor decide, cineva din preajma lor (parinti, rude mai in varsta, sot/sotie, partener de afaceri etc.) vor fi nemultumiti sau chiar se vor opune intentiilor manifestate de nativul din Taur.
Intre 26 – 28 ianuarie vor analiza relatiile cu copiii, cu o persoana draga lor sau cu prietenii si vor decide sa se retraga dintr-un proiect, formuland obiectii si observatii in functie de aspectele de viata care ii nemultumesc.
Sursa acestor schimbari de atitudine si reconsiderari a relatiilor sunt disfunctiile banesti. Pe 29 si 30 ianuarie, Taurii vor incerca sa se echilibreze fizic si psihic. Conduita lor va fi marcata de indiferenta, prudenta, detasare si grija pentru conservarea starii de sanatate sau a pastrarii echilibrului interior.

Horoscop URANIA 2016

 

sursa: libertatea.ro – Cumparati Ziarul Libertatea!



S-ar putea sa-ti mai placa:

Horoscop Urania Zodiacul Sefului
Horoscop Urania Angajatul
Horoscop Urania Super Zodii
Horoscop Urania Regasiri Karmice

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI