Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Aprilie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Aprilie 2012

Avantaje planetare.

Fiţi vesel! Şi priviţi cu optimism spre zilele de 4, respectiv 14 aprilie, când Mercur şi apoi Marte îşi reiau mersul direct. Tensiunile de care aţi avut parte în casele a treia şi a noua se vor diminua în curând, eliberând energia pentru comunicare eficientă, călătorii şi luarea deciziilor. Preluaţi iniţiativa de a netezi orice asperităţi recente asociate relaţiilor.

Relaţii.

Luna nouă din Taur, de pe 21 aprilie, este tot ce aveaţi nevoie pentru a vă insufla energie vieţii sociale şi sentimentale. Cu această influenţă în casa a cincea, vă veţi bucura de timpul petrecut cu copiii şi cu prietenii. Şi mai bine ar fi să faceţi bagajele şi să vă duceţi familia în vacanţă, fie şi numai pentru câteva zile. Energia lunară le va aduce unor Capricornii o nouă relaţie sentimentală, posibil în timp ce călătoresc în interes de afaceri.

Bani şi succes.

Aşteptaţi-vă la apariţia unor probleme la locul de muncă în prima săptămână din aprilie, în primul rând din cauza lipsei de comunicare. Dacă este posibil, încercaţi să amânaţi discuţiile şi întâlnirile importante până în a doua parte a lunii. în acelaşi timp însă veţi beneficia de influenţa Lunii pline din Balanţă, casa a zecea, de pe 6 aprilie. Poate fi un avantaj pentru carieră şi vă poate aduce în atenţia unei persoane importante.

Turbulenţe planetare.

Viaţa de familie poate fi ceva mai agitată în luna aceasta, când aspecte planetare dificile vă influenţează casa a patra. Problema poate apărea din cauza timpului petrecut cu familia, mult prea redus comparativ cu cel dedicat activităţii profesionale. Examinaţi cu atenţie priorităţile şi reechilibraţi situaţia după cum este necesar. în ultima săptămână din aprilie, ar putea fi nevoie de repararea unui aparat electrocasnic sau de o îmbunătăţire în locuinţă. Nu încercaţi să le rezolvaţi personal, fiindcă nu veţi reuşi decât să agravaţi situaţia, trezind mai multă nemulţumire, alături de cheltuieli suplimentare. Apelaţi la un specialist.
Zile favorabile: 4, 8, 12, 17, 21, 22, 23, 27,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Aprilie 2012

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI