Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Ianuarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Ianuarie 2012

Avantaje planetare.

Mintea vă va funcţiona într-un ritm alert când planeta Mercur vă va tranzita semnul natal între 9 şi 27 ianuarie. îndreptaţi-vă gândurile spre anul care vă aşteaptă, spre ceea ce plănuiţi să realizaţi şi modalitatea în care vă puteţi atinge cel mai bine obiectivele. Concentrarea atinge un vârf la jumătatea lunii, când veţi avea şi unele idei sclipitoare, aşa încât folosiţi intervalul respectiv pentru a accelera un proiect asociat slujbei. Dobândiţi cunoştinţele de care aveţi nevoie pentru a înregistra un succes.

Relaţii.

Atenţia vi se va focaliza asupra oamenilor şi relaţiilor în cele două săptămâni de după Luna plină din Rac, casa a şaptea, de pe 9 ianuarie. Această energie lunară favorizează iubirea şi romantismul, mai ales în jurul datei de 13 ianuarie. Dacă intenţionaţi să consultaţi un expert, de pildă un consultant financiar sau un avocat, fiţi precaut. Puneţi întrebări la subiect, verificaţi referinţele şi asiguraţi-vă că înţelegeţi pierderile potenţiale, la fel de bine ca şi câştigurile.

Bani şi succes.

Banii vor veni spre dumneavoastră sub influenţa Lunii noi din Vărsător, casa a doua, de pe 23 ianuarie. Poate fi vorba despre o creştere salarială, o primă sau o investiţie bună, ori puteţi primi un cadou frumos. Cheltuielile pot creşte la sfârşitul lunii, când vă va atrage atenţia cel mai recent gadget tehnologic sau copiii dumneavoastră vor începe o campanie de convingere pentru a obţine un obiect râvnit. Cumpăraţi, dacă vă puteţi permite, totuşi evitaţi să faceţi un nou credit.

Turbulenţe planetare.

Planurile de călătorie vă pot fi subminate în orice moment dintre 24 ianuarie şi 14 aprilie, cât timp planeta Marte va fi în mers aparent retrograd în Fecioară. încercaţi să programaţi o vacanţă sau o deplasare în interes de afaceri înainte sau după această perioadă. Dacă nu este posibil, confirmaţi rezervarea şi pregătiţi-vă pentru unele întârzieri. Pe măsură ce Marte se deplasează prin casa a noua, vă puteţi trezi în mijlocul unui tumult în familie implicând o rudă, iar în chestiunile juridice vor interveni amânări.
Zile favorabile: 3,4, 8, 13, 17, 21, 25, 30, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Ianuarie 2012

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI