Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Activitatea profesională continuă să fie pozitivă în luna aceasta, mulţumită planetelor Venus şi Jupiter din Gemeni, casa a şasea. Colegii vor fi săritori şi prietenoşi şi veţi simţi că realizaţi progrese însemnate în proiecte. Verificaţi totuşi detaliile de două ori, cât timp planeta Mercur este în mers aparent retrograd, după 15 iulie.

Relaţii.

Relaţiile strânse beneficiază de pe urma Lunii noi din Rac, casa a şaptea, de pe 19 iulie. Vă veţi simţi atras de alte persoane şi ele de dumneavoastră. Cele mai plăcute vor fi însă momentele speciale petrecute cu partenerul de viaţă şi cu alţii pe care-i iubiţi. Luna plină de pe 3 iulie din semnul dumneavoastră natal poate aduce totuşi tensiuni cu un membru de familie (similar cu luna trecută). Ar putea fi necesar şi să preluaţi afacerile unei rude mai vârstnice.

Bani şi succes.

Planeta Marte intră în Balanţă, casa a zecea, pe 3 iulie, iniţiind o influenţă de şapte săptămâni asupra carierei. Puteţi înregistra progrese însemnate în săptămânile ce urmează, totuşi fiţi pregătit pentru unele probleme care pot apărea în jurul datei de 17 iulie, când ar trebui să manifestaţi precauţie în relaţia cu şefii. Este posibil să fiţi solicitat pentru a vă ocupa de unele chestiuni familiale.

Turbulenţe planetare.

Planeta Mercur va călători retrograd în Leu, casa a opta, între 15 iulie şi 8 august. Deşi impactul ei asupra chestiunilor băneşti este probabil minor, în continuare este recomandabil să verificaţi extrasele de cont de îndată ce sosesc pentru a depista eventualele erori, să achitaţi facturile imediat şi să vă asiguraţi că plăţile sunt făcute la timp. Evitaţi de asemenea solicitările pentru împrumuturi şi semnarea de contracte sau alte documente legale. Va fi foarte uşor să treceţi cu vederea o clauză importantă. Dacă vă aşteptaţi la un cec sau la alte fonduri, este probabil să întârzie.

Zile favorabile: 7, 8, 12, 21, 23, 25, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI