Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Capricorn Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Martie 2012

Avantaje planetare.

în ciuda potenţialei influenţe negative a planetei Mercur în mers aparent retrograd în Berbec, Luna nouă din acelaşi semn de pe 22 martie va oferi o contrapondere luminoasă, care include timp de calitate petrecut cu familia. Dacă doriţi să găzduiţi o reuniune, orientaţi-vă spre datele de 24 sau 25 martie, când membrii familiei sunt de asemenea dispuşi să contribuie la curăţenia de primăvară şi alte sarcini casnice.

Relaţii.

Viaţa sentimentală şi cea socială beneficiază de pe urma prezenţei planetei Venus în Taur, casa a cincea, începând din 5 martie. Alte aspecte planetare pozitive amplifică această influenţă, ceea ce poate semnala începerea unei relaţii incitante, dacă sunteţi celibatar. Poate să nu fie de lungă durată, dar vă veţi bucura de ea cât timp durează. Dacă aveţi copii, unul dintre ei poate primi veşti bune, despre o bursă sau un premiu.

Bani şi succes.

Activitatea profesională urmează în general acelaşi curs în luna aceasta, dar vă puteţi aştepta la nişte zile dificile, mai ales la începutul şi la sfârşitul lui martie. încercaţi să staţi mai retras în momentele respective, asiguraţi-vă că sunteţi în grafic cu lucrările şi că toate sunt corecte.

Turbulenţe planetare.

Viaţa de familie şi toate activităţile casnice vor fi afectate de intrarea planetei Mercur în mers aparent retrograd în Berbec, casa a patra, pe 12 martie. Umorul este un antidot bun când apar neînţelegeri, totuşi defectarea unui aparat electrocasnic sau o reparaţie necesară în locuinţă nu vor fi la fel de amuzante. Abia spre sfârşitul lui aprilie sau în mai se vor soluţiona problemele casnice. Veşti neaşteptate sau surprinzătoare pot veni de la un membru al familiei la mijlocul lunii. Dacă aţi scos locuinţa la vânzare, aţi putea să primiţi o ofertă.
Zile favorabile: 7, 11, 12, 16, 18, 21, 25, 26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Capricorn / Martie 2012

Ce înseamnă pentru Capricorn eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI