Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Peşti Iulie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Peşti / Iulie 2012

Avantaje planetare.

în luna acesta soluţia oferită de univers pentru diminuarea stresului este căminul. Profitaţi de aspectele favorabile, în care se implică planetele Venus şi Jupiter din Gemeni, casa a patra, pentru a vă destinde la sfârşitul zilei. Dacă aveţi dispoziţia necesară, folosiţi-vă creativitatea pentru a redecora o cameră în limitele unui buget chibzuit. Dacă doriţi să primiţi prieteni, ziua de 7 iulie este o alegere bună.

Relaţii.

Atât Luna plină din Capricorn, de pe 3 iulie, cât şi Luna nouă din Rac, de pe 19 iulie, vor atrage dificultăţi. în relaţii. Drept urmare, o prietenie sau o relaţie sentimentală poate lua sfârşit. Totul va pleca probabil de la bani şi valori sau de la cheltuielile personale ori ale partenerului de viaţă. Vă veţi bucura totuşi şi de momente pozitive, mai ales în jurul datei de 22 iulie, când unele legături de iubire se vor strânge şi mai mult.

Bani şi succes.

Planeta Marte va intra în Balanţă, casa a opta, a resurselor comune, pe 3 iulie, aceeaşi zi cu Luna plină. Aşteptaţi-vă ca banii să fie un punct important din agendă în jurul datei respective, în acelaşi timp, încercaţi să rămâneţi calm, chiar dacă aveţi dezacorduri cu partenerul de viaţă în legătură cu o achiziţie sau cu optimizarea bugetului. Mai bine folosiţi influenţa lui Marte pentru a schimba unele obiceiuri nedorite şi pentru a genera un venit suplimentar în următoarele şapte săptămâni.

Turbulenţe planetare.

Slujba va fi principalul domeniu al vieţii afectat de planeta Mercur după intrarea în mers aparent retrograd pe 15 iulie. Tranzitând Leul, casa a şasea, Mercur poate aduce încurcături cu proiecte şi instrucţiuni, neînţelegeri cu colegii şi scăparea din vedere a unor detalii. Verificaţi-vă de două ori toate rezultatele, deoarece riscul de a face o eroare este foarte mare. De asemenea, fiţi pregătit pentru indecizii în unele chestiuni şi întârzieri în altele.
Zile favorabile: 7, 8, 12, 22,23, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Peşti / Iulie 2012

Ce înseamnă pentru Pesti eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI