Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Rac Martie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Rac/ Martie 2012

Avantaje planetare.

Deşi planeta Marte continuă să fie retrogradă în Fecioară, Luna plină din acelaşi semn, de pe 8 martie, favorizează comunicarea şi socializarea cu prietenii şi vecinii. Cineva cu care stabiliţi o legătură la jumătatea lunii v-ar putea aduce noroc, ba chiar v-ar putea ajuta într-o activitate de networking din care să obţineţi câştiguri în carieră.

Relaţii.

Planeta Venus în Taur, casa a unsprezecea, vă aduce beneficii în viaţa socială după 5 martie. Alăturaţi-vă unui grup de prieteni pentru a petrece o seară în oraş pe 12 sau 14 martie ori invitaţi alt cuplu să vi se alăture dumneavoastră şi partenerului de viaţă pentru cină şi un spectacol. Dacă sunteţi celibatar, Marte v-ar putea aduce o oportunitate de ordin sentimental, dar este improbabil să fie de lungă durată. Bucuraţi-vă totuşi de legătura scurtă, care vă poate lărgi cercul de cunoştinţe.

Bani şi succes.

Se pot anticipa modificări legate de carieră, când Luna nouă din Berbec, casa a zecea, de pe 22 martie, îşi fuzionează energia cu a lui Uranus şi a lui Mercur retrograd. Conjunctura vă poate afecta sau nu în mod direct; este probabil să vă rămână o afacere neterminată până spre sfârşitul lunii aprilie. Dacă v-aţi decis pentru o promovare sau o slujbă nouă, trimiteţi-vă CV-ul înainte de 8 martie.

Turbulenţe planetare.

Planeta Mercur intră în mers aparent retrograd pe 12 martie şi va continua aşa până pe 4 aprilie. Luaţi-vă precauţii în acest interval pentru a minimiza încurcăturile şi neînţelegerile. Confirmaţi date, ore şi locuri şi verificaţi de două ori, chiar dacă sunteţi sigur că totul este corect. Puteţi de asemenea folosi această perioadă în avantajul personal, trecând în revistă, revizuind şi îmbunătăţind proiecte anterioare. Aveţi grijă în privinţa viruşilor de calculator şi recitiţi mesajele e-mail importante înainte de a le expedia.

Zile favorabile: 7, 11, 12, 16, 18, 21, 25, 26

Zile nefavorabile: 2,4, 9, 13, 15,20, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Rac/Martie 2012

Ce înseamnă pentru Rac eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI