Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Vă veţi număra printre invitaţii cei mai populari la evenimentele sociale ocazionate de sărbători. Pentru aceasta îi puteţi mulţumi planetei Mercur, prezentă în semnul dumneavoastră natal până la data de 11 decembrie, ca şi planetei Venus aflate în aceeaşi zodie până pe 16 decembrie. Ambele vă vor amplifica şarmul natural şi charisma, făcându-vă interesant şi atrăgător pentru mulţi. în acelaşi timp, veţi putea fi cu un pas înaintea tuturor, deoarece Mercur vă va ascuţi concentrarea şi gândirea.

Relaţii.

Relaţiile la locul de muncă vor fi uneori dificile, mai ales spre sfârşitul lunii. Refuzaţi să vă angajaţi în controverse ori să vă lăsaţi atras într-o luptă pentru putere. Dacă îi puteţi convinge pe alţii să asculte, ceea ce este destul de improbabil, ei vor beneficia de pe urma cunoştinţelor şi experienţei dumneavoastră. Cuplurile în care cel puţin unul dintre parteneri este Scorpion vor avea multe motive să-şi sărbătorească iubirea în luna aceasta, dar dacă sunteţi celibatar ţineţi minte că primele impresii pot fi eronate. Realitatea poate diferi mult de iluzie.

Bani şi succes.

Banii curg în direcţia dumneavoastră în săptămânile de după Luna nouă din Săgetător, casa a doua, de pe 13 decembrie. Pregătiţi cadouri frumoase pentru cei dragi, dar în acelaşi timp încadraţi-vă în buget; răsplătiţi-vă şi pe dumneavoastră cu ceva de pe lista de dorinţe.

Turbulenţe planetare.

Ca şi în alte momente din cursul anului, aspectele planetare din luna aceasta avertizează împotriva călătoriilor şi accentuează nevoia de a şofa cu multă atenţie. Este valabil mai cu seamă în zilele din jurul datei de 28 decembrie, cu Lună plină în Rac, casa a noua. Sunt posibile întârzieri şi anulări asociate condiţiilor meteo, aşa încât opţiunea cea mai bună poate fi să rămâneţi acasă de sărbători. Dacă doriţi să vă vizitaţi rudele, programaţi călătoria pentru a evita ultima săptămână din decembrie şi primele zile din ianuarie.
Zile favorabile: 1, 2, 5, 10, 15, 19, 24, 29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Scorpion eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI