Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Scorpion Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Februarie 2012

Avantaje planetare.

Accentul pus luna trecută pe viaţa casnică continuă, cu planeta Mercur în Vărsător, casa a patra, până pe 14 februarie, şi Soarele în aceeaşi zodie până pe 19 februarie. Ambele tranzite sunt excelente pentru discuţiile în familie, iar în jurul datelor de 7 şi 13 februarie puteţi înregistra progrese însemnate la un proiect de îmbunătăţire a locuinţei sau în sarcini rutiniere. Puteţi chiar găsi o comoară uitată de mult, dacă începeţi să scotociţi prin lăzi.

Relaţii.

în februarie faza de Lună nouă are loc în Peşti, casa a cincea, pe data de 21, iar planeta Neptun soseşte în acelaşi semn pe 3 februarie. Laolaltă, aduc multe promisiuni pentru impulsionarea vieţii sociale şi pentru oportunităţi de relaţii sentimentale. în jurul datelor de 22 şi 24 februarie, aşteptaţi-vă totuşi la o problemă cu copiii sau în relaţia cu un prieten. Armonia revine la sfârşitul lunii.

Bani şi succes.

Puteţi primi multă atenţie în preajma zilei de 7 februarie, cu Luna plină în Leu, casa a zecea, a carierei şi a statutului. Energia lunară se combină favorabil cu planeta Mercur, făcând din săptămâna aceea o alegere bună dacă trebuie să vă programaţi o întâlnire sau o discuţie importantă. Oamenii vă vor asculta cu atenţie, iar comentariul unui membru de familie v-ar putea ajuta să rezolvaţi o problemă delicată la locul de muncă.

Turbulenţe planetare.

Aşteptaţi-vă la evenimente surprinzătoare la muncă în jurul datei de 10 februarie, când planeta Venus formează o conjuncţie cu Uranus în Berbec, casa a şasea. Deşi vă veţi simţi neliniştit, acceptaţi inevitabilul schimbării şi lăsaţi-vă purtat de curent. Săptămâna următoare, când Venus va intra în conflict cu Pluton, poate aduce încercarea cuiva de a obţine un avantaj, iar tendinţele de manipulare pot atinge cotele cele mai neplăcute. Fiţi foarte atent când conduceţi maşina spre/dinspre serviciu dimineaţa şi seara.
Zile favorabile: 8, 9, 13, 21, 23, 26, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Februarie 2012

Ce înseamnă pentru Scorpion eclipsele din 2012!?Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI