Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Scorpion eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Scorpion eclipsele din 2012 !?

Scorpion eclipse 2012

Anul acesta sunt patru eclipse, două solare şi două lunare, cu una în semnul dumneavoastră natal şi cu celelalte trei evidenţiindu-vă sectoarele financiare. Efectele fiecăreia durează între şase şi douăsprezece luni.
Eclipsa solară de pe 21 mai, din Gemeni, casa a opta, este urmată de o eclipsă lunară în Săgetător, casa a doua, pe 4 iunie. Spre sfârşitul anului, altă eclipsă lunară va avea loc în Gemeni. Laolaltă, acestea trei, alături de prezenţa planetei Júpiter în Gemeni, au potenţialul de a vă creşte venitul provenit atât din câştiguri, cât şi din alte surse, cum ar fi investiţiile, o moştenire, o lovitură norocoasă sau veniturile partenerului de viaţă. Fiţi precaut în privinţa investiţiilor mai cu seamă în iunie şi septembrie şi evitaţi achiziţiile majore în iulie şi decembrie.
Scorpionul este semnul celei de-a patra eclipse de anul acesta, de pe 13 noiembrie. Folosiţi această eclipsă solară pentru a vă stabili noi ţeluri personale. Atât eclipsa, cât şi planeta Saturn, aflată de asemenea în semnul dumneavoastră natal, vă vor motiva pentru a le atinge. Puteţi opta să vă îndreptaţi atenţia asupra carierei, securităţii financiare, atingerii formei fizice optime sau asupra unor lucruri de cu totul altă natură. Important este să profitaţi din plin de pe urma acestei energii solare intense pentru a întreprinde paşi importanţi în unul sau mai multe domenii în anul 2013. Deţineţi toată determinarea necesară pentru a face exact ceea ce doriţi.

Saturn
Dacă v-aţi născut între 13 şi 22 noiembrie, Soarele natal va fi aspectat de planeta Saturn din Balanţă, casa a douăsprezecea, înainte de a intra în Scorpion pe 5 octombrie. Iunie şi iulie vor fi luni foarte importante dacă v-aţi născut în 13,14 sau 15 noiembrie. Scorpionilor născuţi în celelalte zile, Saturn le va aspecta Soarele natal o dată între ianuarie şi mai, apoi din nou în august sau septembrie.
Planeta Saturn în sectorul înnoirii de sine vă încurajează să fiţi util pentru alţii. O puteţi face fie ca voluntar pentru o organizaţie comunitară, ajutându-i de pildă pe oameni să înveţe să citească, fie organizând în compania dumneavoastră o echipă pentru curăţenia mediului. Indiferent ce veţi alege, vă va schimba într-un fel perspectiva vieţii zilnice, facându-vă să vă apreciaţi mai mult propria persoană, pe ceilalţi şi rolul dumneavoastră în lume.
Momentul este potrivit şi pentru a sfârşi proiectele neterminate, a şterge tabla pentru noul început care se profilează la orizont. începeţi prin examinarea trecutului. Faceţi curăţenie în spaţiile de depozitare, organizaţi totul, folosiţi-vă creativitatea pentru a compila fotografii şi suvenire în formă digitală sau în albume, rugaţi-vă rudele să întocmească o istorie a familiei. Vă veţi bucura în mod deosebit de activităţile care oferă bonificaţia timpului petrecut de unul singur. In acelaşi timp însă nu zăboviţi în trecut şi nu vă lăsaţi copleşit de regrete, ci consideraţi acest răstimp ca pe o pregătire pentru viitor.

Dacă v-aţi născut între 22 şi 31 octombrie, planeta Saturn îşi va uni forţele cu Soarele dumneavoastră natal după ce va intra în Scorpion, între 5 octombrie şi sfârşitul anului. Deşi nu este momentul potrivit pentru o schimbare majoră, de exemplu a locului de muncă sau a carierei, puteţi culege răsplata personală pentru ceea ce aţi câştigat. Puteţi fi sigur de un lucru: planeta Saturn vă va aduce ceea ce meritaţi atunci când vă aspectează Soarele natal. Indiferent dacă rezultatul este pozitiv, negativ sau o combinaţie a celor două, priviţi spre interior, reflectaţi asupra celor ce descoperiţi şi învăţaţi de pe urma lor. După aceea veţi fi mai bine pregătit să năzuiţi la răsplata lui Saturn peste 7 ani şi peste 14 ani.
Conjuncţia planetei Saturn cu Soarele natal poate determina scăderea vitalităţii, aşa că este recomandabil să dormiţi şi să vă odihniţi suficient. Nu este momentul potrivit pentru a vă strădui până la limita suportabilă. Uneori vă veţi simţi oarecum singuratic, aproape ca şi cum între dumneavoastră şi alţii ar exista o distanţă indefinibilă. Nu o consideraţi ceva negativ, ci luaţi-o ca pe un îndemn din partea planetei Saturn pentru introspecţie, pentru a vă autocunoaşte mai bine. Şi căutaţi în mod serios motivaţia de a fi alături de oameni. Odată ce veţi ajunge acolo, vă veţi simţi de minune.
Uranus
Dacă v-aţi născut între 22 şi 31 octombrie, Soarele natal vă va fi aspectat anul acesta de planeta Uranus din Berbec, casa a şasea. Vă puteţi aştepta la o schimbare în mediul de lucru, care poate lua forma unor responsabilităţi diferite, plecarea unui coleg şi/sau sosirea unor angajaţi sau şefi noi sau chiar o schimbare a slujbei. Adaptabilitatea vă va fi unul dintre marile active anul acesta, aşa încât faceţi tot ce puteţi pentru a vă lăsa dus de curent, în loc de a vă împotrivi inevitabilului. în acelaşi timp, manifestaţi prudenţă şi evitaţi orice persoană de la serviciu care ar putea încerca să arunce vina pe dumneavoastră.
Agitaţia va fi o problemă uneori, îngreunând concentrarea asupra sarcinii curente. Respiraţi adânc de câteva ori sau faceţi o plimbare în ritm alert, pentru a disipa energia. Aceasta vă va ajuta în acelaşi timp să diminuaţi tensiunea asociată aspectului format de Uranus cu Soarele natal. Uranus v-ar putea trezi şi dorinţa – necaracteristică – de a iniţia schimbări la locul de muncă. Nu este ideea cea mai bună anul acesta, deoarece alţii se pot simţi ameninţaţi. în loc de aşa ceva, satisfaceţi-vă imboldul cu un proiect casnic util.
Un animal de companie vă poate solicita mai mult atenţia anul acesta, determinându-vă să faceţi una sau mai multe vizite la veterinar. Gândiţi-vă totuşi bine dacă doriţi să adoptaţi un animal de companie, fiindcă acomodarea va fi în cel mai bun caz dificilă.
Neptun

Planeta Neptun în Vărsător, casa a patra, a căminului şi a familiei, vă va aspecta Soarele natal înainte de 3 februarie dacă v-aţi născut între 19 şi 22 noiembrie. Acesta va fi al treilea tranzit; primul şi al doilea au avut loc în primăvara şi toamna anului 2011. Unele chestiuni din planul conjugal rămase nesoluţionate la momentul acela pot fi finalizate acum. Este totuşi posibil să nu apreciaţi pe deplin şi să nu înţelegeţi importanţa celor trăite până când Neptun nu va părăsi acest sector. Ţineţi minte: Neptun este planeta compasiunii şi a spiritualităţii.
In decursul ultimelor săptămâni petrecute de Neptun în Vărsător, este recomandabil să controlaţi instalaţiile din locuinţă şi să vă luaţi precauţii pentru a preveni fisurarea ţevilor dacă trăiţi într-un climat rece. De asemenea, aveţi în vedere posibilitatea de a renova baia, zugrăvind-o, schimbând faianţa şi accesoriile.
Dacă v-aţi născut între 22 şi 26 octombrie, planeta Neptun vă va aspecta favorabil Soarele natal după ce intră în Peşti, casa a cincea, pe 3 februarie. Planeta aceasta mistică vă va stimula creativitatea şi vă va insufla speranţă. Este bine totuşi să combinaţi aceste sentimente cu scepticismul dumneavoastră înnăscut de Scorpion, în loc să vă lăsaţi orbeşte pradă gândurilor înălţătoare.
Găsiţi un hobby nou ca modalitate de a vă exprima creativitatea sau revitalizaţi unul din trecut. Dacă sunteţi părinte, puteţi descoperi că un copil are un talent ascuns pe care i-l puteţi cultiva. Va fi însă mult mai uşor pentru copiii dumneavoastră să vă încânte acum, pur şi simplu fiindcă veţi tinde să vedeţi şi să auziţi numai ceea ce doriţi. Iar ei vor încerca să vă convingă să le îndepliniţi absolut toate dorinţele.

Neptun vă va amplifica în acelaşi timp aura misterioasă, care îi atrage pe ceilalţi şi vă oferă abilitatea de a vă adapta cu uşurinţă şi a vă contopi cu mediul şi cu oamenii din jur. Acesta poate fi un avantaj real în orice situaţie în care este necesară puterea de convingere, inclusiv într-o relaţie sentimentală. Fiţi totuşi prudent în privinţa investiţiilor, pentru că va fi dificil să fiţi complet obiectiv.
Pluton
Planeta Pluton vă va aspecta Soarele natal din Capricorn, casa a treia, dacă v-aţi născut între 29 octombrie şi 1 noiembrie. Acest tranzit favorabil vă va amplifica voinţa şi determinarea, deja importante, pentru a reuşi orice schimbare personală anul acesta. Oferiţi-vă o înfăţişare nouă sau perfecţionaţi-vă discursul public şi abilităţi Iede comunicare.
Anul acesta, Pluton îşi exercită influenţa şi asupra rudelor, mai ales fraţii/surorile. încercaţi să soluţionaţi orice probleme tergiversate cu persoanele acestea sau găsiţi-vă timp pentru a afla mai multe despre ele, despre viaţa lor curentă şi despre profunzimea personalităţii lor. în acelaşi timp, puteţi fi o forţă constructivă în direcţia schimbării în comunitate, iar vecinii vor juca, într-un fel sau altul, un rol mai important în viaţa dumneavoastră.

rocesul de învăţare este accentuat de prezenţa lui Pluton în casa a treia. Puterea de concentrare va fi însemnată şi veţi fi în stare să vă focalizaţi şi să stăpâniţi orice aţi studia. Fiţi pur şi simplu precaut şi nu lăsaţi ca un nou subiect care vă interesează să vă absoarbă toate energiile în detrimentul celorlalte
Deşi influenţa lui Pluton va fi în general pozitivă, conflictul său cu Uranus în iunie şi septembrie poate declanşa dificultăţi la locul de muncă. Sunt posibile lupte pentru putere şi o întrerupere a comunicării. Păşiţi cu grijă şi spuneţi cât mai puţine din ceea ce gândiţi sau simţiţi. Nu este momentul să provocaţi factorii de putere. Cuadratura dintre Uranus şi Pluton poate să indice o problemă asociată unui membru din familie ori cu locuinţa sau cu un animal de companie. Verificaţi ca asigurarea proprietăţii sau a chiriaşului să acopere toate eventualităţile.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI