Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur 17-23 Noiembrie 2013

Postat de Urania Horoscop On 16 - November - 2013

Urania Horoscop Taur – Pasul Fortunei Taur

Horoscop Urania Taur 17-23 Noiembrie 2013

O previziune astrala sapamanala realizata de Urania in cea mai de succes emisiune de astrologie din Romania. Horoscop previzional pentru zodia Taur in perioada 17-23 Noiembrie 2013. Horoscop Urania ofera publicului o ampla analiza a contextului astral pentru saptamana 17-23 Noiembrie 2013. Pasul Fortunei Taur 17-23 Noiembrie 2013

Horoscop Urania Taur – Pasul Fortunei Taur

Citeste si:
Horoscop ORIENTAL 2014
Horoscop Financiar 2014 – Acţionaţi, si banii vor veni!

Afla cursul vietii,cum vei sta pe plan financiar!Fi pregatit pt ceea ce urmeaza in saptamana viitoare!
Vrei să fi anunţat de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Taur?
Adaugă Adresa de Messenger Horoscop_Urania1
Şi te voi anunţa de fiecare dată când este actualizat Horoscop Urania Taur!

.
Taguri:Horoscop Urania Taur,Previziuni Urania,Taur Urania,Horoscop Taur,Horoscop Urania Taur,Pasul Fortunei Taur

Săptămâna viitoare se asociază cu nişte complicaţii care survin pe casa a 7 a .Mai întâi este vorba de intrarea în mişcare aparent retrograd a planetei Mercur , im dimineaţa zilei de 22 Octombrie va rămâne în această mişcare aparent retrograda aproape o lună până pe 18 Noembrie , iar în Scorpion şi respectiv în această casă a 7 a pana pe 5 Decembrie .Aproape 2 luni timp în care nativi din Capricorn sunt într-o situaţie oarecum vulnerabilă , multe dintre lucrurile pe care le discuta ,cu o serie de persoane pot să fie transmise terţiilor în dezavantajul şi spre nemulţumirea ori chiar enervarea profundă a nativiilor , alteori multe dintre lucrurile pe care astăzi le consideră că fiind o etapă depăşită , prin discuţie , ambalare , angajare , hotărâre se dau peste cap , ori se alterează ,pe fondul unor evenimente exterioare şi atunci sunt obligaţi să o ia de la capăt: iarăşi discuţi , iarăşi negocieri ,iar revizuiri.Teoretic până în preajma lui 20Noembrie nu ar trebui să speraţi la nimic concret , dar mai mult să nu vă bazaţi la ceva care ar trebui să fie considerat fix definitiv şi pe baza lui să porniţi la treabă.Consideraţi toate discuţiile , şi toate negocierile ori chiar contractele , chir în ipostaza semnări lor ca fiind un lucru trecător, perisabil sau încă nedefinitivat , pentru că de-a lungul aceste perioade sunt posibile tot felul de situaţii care să vină spre dumneavoastră de aşa natură să vă oblige să aveţi iniţiativa a revizui , sau să fiţi obligaţi să acceptaţi nişte termeni noi , un fel de addendum la un contract chiar dacă aşa cum spuneam adineaori nu va face plăcere.Situaţia care ţine de o relaţie parteneriala contractuala , o colaborare , este viciata şi de foarte multe gânduri ascunse ale celor cu care discutaţi , negociaţi sau cu care vă întâlniţi.


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI