Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE LEU

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE LEU

Horoscopul Partenerului din Leu 21Mai-21Iunie 2011

Leu

DRAGOSTE ■ Iubitul dvs. este într-o dispoziţie exclusiv romantică. El îşi doreşte plăceri şi distracţii. E drept, nimic nu stă nici în calea relaţiilor mai vechi. 15 iunie este cea mai potrivită zi pentru întîlniri. În schimb, pe 19-20 iunie se poate discuta despre perspectivele de viitor.
TONUS ■ Toată energia partenerului dvs. este consumată în muncă. E important să nu uite totuşi nici de odihnă – doar aşa organismul său nu va avea de suferit. Poate fi vorba de activităţi sportive sau de creaţie. Pe 17 iunie sînt posibile uşoare indispoziţii.
BANI şi CARIERĂ ■ Sfera materială în cazul iubitului dvs. este stabilă. Pe 8 iunie pot exista încasări pe care e mai bine să le cheltuiască pe cadouri. Pe 9 iunie situaţia financiară îl va nelinişti. Pe 24-25 mai, dacă doreşte, poate risca şi investi bani. Această lună zodiacală este una dintre cele mai bogate în rezultate în ceea ce priveşte cariera iubitului dvs. Sunt posibile avansări şi negocieri reuşite, o delegaţie sau o călătorie de studii. Foarte multe vor depinde de cît este de harnic şi cît de repede va şti să-şi rezolve sarcinile.
PRIETENI ■ Perioada Gemenilor nu este cea mai potrivită pentru comunicarea cu prietenii. E posibil chiar să aibă loc o ruptură cu cineva dintre ei, în special după eclipsa de Soare din 2 iunie. Alegerea poate fi şi a partenerului dvs., care va dori să pună capăt relaţiei cu o persoană care nu-l mai interesează.
TIMP LIBER ■ Pentru iubitul dvs. e mai bine să-şi petreacă timpul acasă, cu ocupaţii care îi fac plăcere, călătoriile nu sunt indicate în acest moment. Dar dacă şi-a programat totuşi o călătorie în străinătate, aceasta poate fi începută pe 9 iunie. Pe 4-5 iunie îi va fi util să rămînă pentru o vreme singur şi ar fi bine să dedice aceste zile practicilor meditative.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI selectati zodia mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI