Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE PEŞTI

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE PEŞTI

Horoscopul Partenerului din Pesti 21Mai-21Iunie 2011

Pesti

DRAGOSTE ■ Atenţia lui se îndreaptă acum spre carieră şi rezolvarea problemelor locuinţei. Dar va găsi cu siguranţă timp pentru o întîlnire romantică pe care o va face unică şi de neuitat – 5 iunie e o zi favorabilă. Despre căsătorie nici nu începeţi discuţia: în momentul de faţă nu-i arde de aşa ceva.
TONUS ■ Iubitul dvs. e într-o formă fizică minunată. Eventualele mici probleme de sănătate se pot rezolva şi fără ajutor medical. Zilele de 6-7 iunie sînt potrivite pentru începerea unei terapii.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Partenerul dvs. n-ar trebui să-şi facă planuri de viitor sau economii, deoarece evenimentele legate de finanţe vor fi destul de imprevizibile. Pe 27-28 mai trebuie să evite tranzacţiile şi cumpărăturile importante şi să nu-şi rişte banii. E bine să mai aibă răbdare cîteva luni. După 15 iunie iubitul dvs. se poate aştepta la evenimente esenţiale în activitatea profesională. Mai mult ca sigur i se va face o propunere importantă, pe care trebuie să o accepte fără să stea pe gînduri. Da, va avea mai puţin timp pentru casă şi familie, dar în momentul de faţă munca este o prioritate.
PRIETENI ■ Relaţiile partenerului dvs. cu prietenii sînt complicate. El îşi reevaluează prieteniile şi poate chiar pune capăt unora dintre ele. Acum are nevoie de oameni apropiaţi ca spirit şi îi va căuta. Pe
iunie nu e cazul să se vadă cu amicii, 21 mai şi
iunie sînt zile mai potrivite.
TIMP LIBER ■ Propuneţi-i iubitului să-şi petreacă zilele libere în natură, excursia în afara oraşului îi va aduce o mulţime de trăiri pozitive. Pe 22-23 mai lăsaţi-vă partenerul să mediteze în singurătate, iar pe 5 iunie însoţiţi-l la distracţii. Pe 12-13 iunie poate pleca într-o călătorie în străinătate.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI selectati zodia mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

1 Comentriu to “DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE PEŞTI”

  1. Tomsa Anisoara says:

    FELICITARI PENTRU PPROFESIONALISMUL RUBRICII.AM UN COPIL IN STRAINATATE CARE DOCTOR CHIIRURG SI E ZODIA PESTELUI SI SAPTAMANAL MA INTREABA CE A MAI SPUS MAMA URANIA PENTRU MINE SI IMI CONFIRMA CA ASA I SE INTAMPLA .INCA ODATA FELICITARI SI MULTA SANATATE CU TOT CE VA DORITI.TOTUSI REMARC NISTE SCHIMBARI LA POSTUL B1 IN DETRIMENTUL ACESTEI EMISIUNI – PASUL FORTUNE – DE URANIA .CU STIMA anisoara Iasi Romania

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI