Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE VĂRSĂTOR

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE VĂRSĂTOR

Horoscopul Partenerului din Varsator 21Mai-21Iunie 2011

Varsator

DRAGOSTE ■ lată strategia comunicării cu iubitul în această lună: discutaţi pe teme interesante, fiţi buni prieteni, dar nu vă agăţaţi de gîtul lui. Dispoziţia lui nu e prea romantică şi e mult mai important pentru el să simtă acum apropierea sufletească de dvs.
TONUS ■ Sănătatea iubitului dvs. este bună. Dacă se decide să urmeze o serie de proceduri terapeutice, ziua de 5 iunie e potrivită pentru a le începe. Starea sa sufletească poate deveni instabilă şi s-ar putea să aibă nevoie de ajutorul unui psiholog.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Situaţia materială a iubitului dvs. se echilibrează. Trebuie să-şi planifice cu seriozitate afacerile viitoare. Dar mai întîi trebuie să analizeze piaţa, să aleagă direcţia şi să facă primii paşi. 0 zi bună pentru început este 25 mai. Nu se recomandă riscurile financiare, e mai bine să-şi investească în afacere economiile pe care le are. Pentru iubitul dvs. este important să nu rateze şansa. Vrea să-şi schimbe locul de muncă sau să ceară o avansare? În acest sens cele mai potrivite zile vor fi 5,12 şi 13 iunie. Per total, pe parcursul întregii luni munca îi va aduce satisfacţii, greutăţile vor rămîne de domeniul trecutului. Succesul va fi mai vizibil dacă partenerul dvs. va lucra în echipă cu persoane care îi împărtăşesc ideile.
PRIETENI ■ Un eveniment important pentru iubitul dvs. va avea loc după eclipsa de Lună din 15 iunie. El are nevoie de noi relaţii sau de posibilităţile vechilor prieteni. Ei sunt acum mai importanţi pentru el decît creaţia, dragostea, munca. Încercaţi să-l înţelegeţi.
TIMP LIBER ■ Se poate relaxa şi fără a pleca din oraş. Există o mulţime de activităţi interesante: întîlniri cu amicii, amenajarea locuinţei, creaţie, hobby. Călătoriile probabil nu vor fi posibile, mulţumiţi-vă momentan cu mici ieşiri în natură în weekenduri.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI selectati zodia mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Iunie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.06.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI