Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Iulie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Iulie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Februarie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Februarie 2012

Avantaje planetare.

Sunteţi în centrul atenţiei sub Luna plină de pe 7 februarie din semnul dumneavoastră natal. Faceţi o examinare semestrială, trecând în revistă tot ce aţi reuşit de la ziua dumneavoastră de naştere din vara trecută, apoi folosiţi energia lunară ca motivaţie pentru a realiza şi mai multe în următoarele şase luni. Rugaţi o persoană apropiată să vă ofere un feedback obiectiv.

Relaţii.

Discuţiile lungi pot consolida legăturile personale, deoarece Soarele şi Mercur din Vărsător, casa a şaptea, formează aspecte favorabile cu Saturn din Balanţă, sectorul comunicării. Veţi câştiga de asemenea destul de multe informaţii utile dacă veţi asculta cu atenţie ce au de spus colegii de muncă pe 6, 12 sau 19 februarie. Datele acestea sunt de asemenea potrivite pentru şedinţe sau întâlniri.

Bani şi succes.

Luna nouă din Peşti, casa a opta, de pe 21 februarie, vă îndreaptă atenţia asupra resurselor comune. Deoarece planeta Neptun soseşte în acelaşi semn pe 3 februarie şi îşi fuzionează energia cu a Lunii noi, este recomandabil să fiţi prudent în privinţa chestiunilor băneşti şi a deciziilor financiare-. Dacă solicitaţi un împrumut, lucraţi doar cu instituţia financiară cea mai reputată şi citiţi toate clauzele scrise cu litere mărunte, chiar dacă vi se spune că actele sunt în ordine. De asemenea, verificaţi-vă balanţa contului bancar şi acţionaţi pentru a corija erorile, care se vor limpezi abia după câteva luni.

Turbulenţe planetare.

Conflictele la slujbă pot reprezenta o problemă la mijlocul lunii, când planeta Venus intră în cuadratură cu Pluton din Capricorn, casa a şasea, a muncii zilnice. Fiţi atent în săptămâna precedentă, când puteţi vedea primele semne ale evoluţiei lucrurilor. Mai presus de orice, evitaţi să controlaţi tot ce fac ceilalţi luna aceasta şi nu vă încurcaţi într-o relaţie sentimentală la locul de muncă. Dacă o veţi face, veţi regreta.
Zile favorabile: 2,6, 11, 12, 16, 19, 20,25

Zile nefavorabile: 3,4,5,15,17,22,24

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Februarie 2012

Ce înseamnă pentru Leu eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 2-8 Iulie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.07.2022 Luna în Vărsător de la 8:53. întâlniţi-vă cu cei dragi şi încercaţi să aflaţi cam ce-şi doresc de Crăciun. E timpul să cumpăraţi cadouri! Sfat culinar: supă de conopidă.

17 iunie - Suto Andras, Victor Papilian, Nicolae lorga, Igor Stravinsky, M.C. Escher, Ralph Bellamy, Gene De Paul, Newt Gingrich, Art Bell, Barry Manilow, Joe Piscopo, Dan Jansen, Venus Williams, Lee Ryan, David Hasselhoff.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI