Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Calatorii romantice pentru Berbec,Leu,Sagetator

Postat de Urania Horoscop On 31 - March - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Calatorii romantice pentru Semnele de foc

Pe Berbeci îi poate interesa un loc în care vor reuşi să afle lucruri interesante, dar unde să-şi pună în valoare şi calităţile sportive. Leilor le va fi mai pe plac odihna pasivă, care le va satisface înclinaţiile de gurmanzi. Iar Săgetătorii vor dori să viziteze locuri bogate în istorie.

Vezi articolul intreg »

Calatorii romantice pentru Taur,Capricorn,Fecioara

Postat de Urania Horoscop On 31 - March - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Calatorii romantice pentru Semnele de Pamant

Pentru nativii semnelor de Pământ concediul este o posibilitate de a face ceva util, palpabil, sau de a învăţa ceva. Taurul cel gurmand îşi va însuşi secrete ale bucătăriei din altă ţară, Fecioara şi în timpul unei călătorii va face ordine aşa cum consideră ea de cuviinţă, iar Capricornul va aprecia personalul nevăzut care îi asigură confortul.

Vezi articolul intreg »

Calatorii romantice pentru Gemeni,Balanta,Varsator

Postat de Urania Horoscop On 31 - March - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Calatorii romantice pentru Semnele de aer

Pentru Gemeni cel mai important lucru este să-şi astâmpere curiozitatea şi să se lase cuceriţi de noile impresii, pe care să le poată împărtăşi apoi tuturor amicilor. Balanţa are nevoie de o vacanţă care să-i satisfacă nevoia de frumos. Pe Vărsătorul iubitor de libertate îl va inspira numai ceva extraordinar, unic.

Vezi articolul intreg »

Calatorii romantice pentru Rac,Scorpion,Pesti

Postat de Urania Horoscop On 31 - March - 2012 Adauga un comentariu

Horoscop Urania Calatorii romantice pentru Semnele de Apa

Reprezentanţii zodiei Racului se vor delecta admirând peisajul oferit de un oraş european liniştit. Scorpionii încearcă întotdeauna să înţeleagă sensul adevărat al lucrurilor, aşa că vor fi încântaţi să-şi petreacă vacanţa într-o ţară încărcată de istorie. Iar Peştii, atât de atraşi de mister, trebuie să meargă în enigmatica Asie.

Vezi articolul intreg »

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI