Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Berbec eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012 !?

src=”http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js”>

în anul acesta vor fi patru eclipse, două lunare şi două solare, dintre care două în Gemeni, una în Scorpion şi a patra în Săgetător. Influenţa fiecăreia durează între şase şi douăsprezece luni.
21 mai este data primei eclipse solare în Gemeni, casa a treia, a comunicării şi a călătoriilor scurte. După două săptămâni (4 iunie), o eclipsă lunară în Săgetător vă va lumina casa a noua, a călătoriilor şi a educaţiei. 28 noiembrie va aduce a doua eclipsă lunară a anului, de data aceasta în Gemeni.
Accentul acesta pus pe Gemeni şi Săgetător (axa caselor a treia şi a noua) aduce multe posibilităţi, cu atât mai mult cu cât planeta Jupiter cea norocoasă soseşte şi ea în Gemeni pe 11 iunie. Există şanse însemnate să călătoriţi pentru afaceri, plăcere sau ambele; posibil pentru a vizita rude ori pentru a participa la o reuniune sau conferinţă. Veţi fi de asemenea în contact cu multe persoane, mereu pe picior de plecare şi veţi jongla cu multe angajamente. Eclipsele acestea pot fi exact motivaţia de care aveţi nevoie pentru a începe un curs de studii de care va beneficia cariera dumneavoastră. într-un astfel de caz, interesaţi-vă de cursuri on-line care oferă un program flexibil. Aveţi grijă doar să nu cădeţi în capcana lui Jupiter de a încerca să absorbiţi prea multe. Veţi intra de asemenea în contact cu alte culturi, prin intermediul călătoriilor, lecturilor sau cunoaşterii unor persoane ale căror origini diferă de a dumneavoastră. Aceasta poate duce la interesul de a învăţa altă limbă.

A doua eclipsă solară din 2012 este pe 13 noiembrie în Scorpion, acelaşi semn zodiacal în care intră Saturn pe 5 octombrie. Ca şi Saturn, eclipsa aceasta vă va focaliza atenţia asupra datoriilor, economiilor, investiţiilor pe termen lung, asigurărilor şi moştenirilor. Indiferent care v-ar fi vârsta, ar trebui să vă dedicaţi timp pentru a vă gândi la viitorul dumneavoastră financiar şi a vi-1 planifica. Dacă faceţi parte dintr-un cuplu, implicaţi-vă partenerul şi luaţi decizii comune de interes reciproc. Ar trebui de asemenea să folosiţi eclipsa aceasta pentru a învăţa despre planificarea financiară şi despre gestionarea superioară a resurselor de care dispuneţi. Este posibil ca dumneavoastră sau partenerul să trebuiască să gestionaţi problemele financiare ale unei rude.
Saturn
Dacă v-aţi născut între 10 şi 19 aprilie, Soarele natal va fi aspectat de Saturn din Balanţă, casa a şaptea, cea a relaţiilor, până pe 5 octombrie. Fiecare aspect format de o planetă cu Soarele dumneavoastră natal slujeşte un scop specific, iar prin prezenţa lui Saturn aici vi se solicită înţelegerea mai bună a oamenilor şi a relaţiilor. Saturn nu uşurează întotdeauna sarcina aceasta, dar ceea ce veţi învăţa acum vă va sluji bine în următorii douăzeci şi opt de ani, până când Saturn va reveni în aceeaşi poziţie. Este posibil şi ca o persoană din trecut să reintre în viaţa dumneavoastră.

Vitalitatea redusă este de asemenea uzuală în decursul acestui tranzit, aşa că odihna şi somnul ar trebui să fie prioritare. Micşorarea vitalităţii se poate accentua dacă încercaţi să le faceţi pe toate, asumându-vă responsabilităţi care nu sunt tocmai ale dumneavoastră. Relaţiile încordate cu unele persoane, mai ales cu şefii de la serviciu (sau cu un partener de afaceri) vă pot determina să vă simţiţi ca şi cum aţi da înapoi, în loc de a reduce distanţa care vă separă de obiective. Dar şi aceasta este tot o lecţie de-a lui Saturn şi puteţi crea o legătură cu cineva care vă poate fi un mentor ori care vă poate ajuta cumva să izbândiţi peste cinci ani.
Dacă v-aţi născut între 20 şi 29 martie. Saturn vă va aspecta Soarele natal după ce va intra în Scorpion, casa a opta, cea a resurselor comune, pe 5 octombrie. Deoarece va repeta acest tranzit solar în decursul primelor nouă luni ale anului 2013, ar trebui să consideraţi că acest aspect al anului este o primă treaptă. De exemplu, dacă aveţi un card de credit, faceţi un plan de rambursare şi aţi putea scăpa de datorii până Ia sfârşitul anului viitor. Procedaţi la fel în cazul unui obiectiv asociat economiilor, luându-vă un avans important, fiindcă Jupiter îşi termină tranzitul prin Taur în prima jumătate a anului 2012. Dar dacă aveţi nevoie de un împrumut sau de o ipotecă, fiţi pregătit pentru întârzieri şi un posibil răspuns negativ. Dacă se întâmplă aşa, întrebaţi-l pe creditor ce puteţi face pentru a avea succes la anul. Puteţi de asemenea găsi o eroare în raportul de credit ori o datorie neplătită şi uitată de mult timp.
Atitudinile dumneavoastră financiare vor evolua treptat în decursul acestui tranzit, ceea ce este una dintre misiunile lui Saturn aici. Altă misiune este de a estima cât valoraţi şi dacă, de exemplu, deţinerea celui mai recent simbol de statut este mai importantă pentru dumneavoastră decât securitatea financiară. Când va forma un aspect cu Soarele dumneavoastră natal, Saturn va promova securitatea financiară şi vă va încuraja să gândiţi pe termen lung, mai degrabă decât de azi pe mâine. Dacă faceţi parte dintr-un cuplu, aţi putea să vă contraziceţi cu partenerul în privinţa problemelor financiare, dar şi aceasta face parte din rolul lui Saturn: a învăţa să faceţi compromisuri
Uranus

Dacă v-aţi născut între 20 şi 28 martie, Uranus în. Berbec îşi va uni forţele cu Soarele dumneavoastră natal, aşa încât faceţi planuri pentru un an care prezintă schimbare şi imprevizibil. Vă veţi descoperi (sau redescoperi) înţelesul vieţii – ce este cel mai important pentru dumneavoastră şi ce anume vă trebuie pentru a dobândi succesul şi fericirea. Dintr-un punct de vedere, procesul acesta vă va elibera pentru a creşte în interior şi a vă afirma adevărata personalitate, pe măsură ce vă descotorosiţi de acumulările nedorite. Deşi este pozitiv procesul poate fi în detrimentul celor din jurul dumneavoastră, mai ales al relaţiei pe care o aveţi cu un partener. Retezarea legăturilor doar pentru a obţine libertate, de exemplu, nu este cea mai bună utilizare a acestui tranzit Soare-Uranus. Deşi modificarea circumstanţelor exterioare ale vieţii dumneavoastră poate fi revigorantă pentru moment, acest tranzit este direcţionat cel mai intens spre eul interior, iar schimbările majore întreprinse acum în viaţă vor fi ireversibile.
Folosit în modul său cel mai bun, anul acesta cu Uranus poate fi unul dintre cei mai incitanţi şi mai stimulatori ai vieţii dumneavoastră. Acest tranzit plin de energie poate să preschimbe fiecare zi într-o aventură şi vă veţi simţi tot mai mult în contact cu propria dumneavoastră persoană, pe măsură ce veţi descoperi cu adevărat ce anume vă face să fiţi un individ unic. în acelaşi timp însă ar fi de dorit să rugaţi un prieten apropiat să tragă de hăţuri când vă iese la iveală latura impulsivă. în ciuda felului în care lucrurile pot apărea la suprafaţă,

Neptun
Dacă v-aţi născut pe 17,18 sau 19 aprilie, Soarele natal va fi aspectat de Neptun din Vărsător, casa a unsprezecea, la fel ca anul trecut. Principala focalizare aici este asupra prieteniei. Unele dintre relaţiile acestea pot slăbi înainte ca Neptun să intre în Peşti pe 3 februarie, în schimb aţi putea cunoaşte pe cineva care să vă mişte inima. Prevedeţi timp pentru a vă finaliza lista de ţeluri care a început să se contureze anul trecut, apoi motivaţi-vă pentru a pune planurile în mişcare. Ţinerea unui jurnal poate sluji ca memento util, deoarece vă puteţi întoarce şi citi ce anume aţi scris în decursul acestei perioade de inspiraţie.
Soarele natal va fi aspectat de Neptun din Peşti după 3 februarie dacă sunteţi născut între 20 şi 23 martie. Cu energia provenită de la casa a douăsprezecea, visurile dumneavoastră pot fi însemnate şi veţi fi mult mai conştient de prezenţa celui de-al şaselea simţ. Ascultaţi-vă intuiţiile şi înregistraţi-vă visurile, pentru a vă putea referi la ele odată cu desfăşurarea evenimentelor. Aceasta va ajuta la cultivarea glasului interior, pe măsură ce se eliberează gânduri şi imagini subconştiente. în acelaşi timp, veţi beneficia de pe urma inspiraţiei provenite din încrederea pe care o aveţi în propria dumneavoastră persoană.
Veţi auzi probabil multe secrete şi alte informaţii confidenţiale, când Neptun va forma un aspect strâns cu Soarele natal. Păstraţi-le pentru dumneavoastră, deşi va fi ispititor să răspândiţi ştirile. Nu este momentul nici pentru a împărtăşi altora secretele cele mai profunde; mai devreme sau mai târziu, ele vor fi dezvăluite. Ar trebui de asemenea să fiţi atent în privinţa celor care par a vă susţine, dar în realitate au o agendă secretă care ar putea fi în detrimentul dumneavoastră.
Pluton

Dacă v-aţi născut pe 27, 28 sau 29 martie, Soarele natal va forma o cuadratură cu Pluton din Capricorn, casa a zecea. Rămâneţi alert şi în contact cu ceea ce se întâmplă în domeniul slujbei şi carierei dumneavoastră. Schimbări importante, inclusiv reduceri de personal, sunt posibile în vara sau toamna aceasta, când Uranus din zodia dumneavoastră va fi în cuadratură cu Pluton din sectorul carierei. In orice caz, este posibilă o schimbare majoră de carieră. Se poate să vină ca urmare a faptului că aţi fost prins într-o luptă pentru supremaţie sau într-un conflict cu un şef. Puteţi de asemenea lua decizia imprevizibilă de a schimba traseul, din cauza unei situaţii dificile şi a dorinţei copleşitoare de a vă urma propriile visuri. Nu este totuşi anul cel mai bun pentru a întreprinde o asemenea mişcare, deoarece aspectele planetare avertizează împotriva liber-profesionismului sau a găsirii de posturi noi.
Deşi acest aspect Pluton-Soare poate fi foarte provocator, îi veţi aprecia valoarea peste vreun an, când viaţa şi cariera vor începe să culeagă beneficiile acestei influenţe. în cele din urmă, ambele se vor îmbunătăţi de pe urma acestei perioade de transformări. Răbdarea şi toleranţa fac parte din mesajul lui Pluton, ca şi nevoia de adaptare şi urmare a curentului general pentru a putea da tot ce aveţi mai bun în dumneavoastră.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

5 Comentarii to “Berbec eclipsele din 2012”

 1. Ecaterina Oancia says:

  Va multumesc foarte mult, sa va dea Dumnezeu sanatate. Voi tine cont de aceste previziuni. sunt nascuta pe 25 martie 1954.

 2. cocan florin says:

  despre sanatate as vrea mai mult,in rest e destul cu toate ca nu cred in horoscoape,ci in dumnezeu ca numai el stie totul,urania mergi inainte si poate astrele se va indura si de mine cu sanatatea 12-04-1956nascut

 3. Din pacate nu se face horoscop personal! Cel putin momentan! Atunci cand va o sa fie cazul voi anunta pe site!

 4. Da veti tine cont de preiviziunrea generala care este in inceputul articolului!

 5. carmen says:

  Fiti binecuvantata doamna si uibita.

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI