Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Berbec Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Berbec / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Impulsul de a evada va fi puternic sub influenţa Lunii noi din Săgetător, de pe 13 decembrie. întocmiţi planuri de călătorie pentru noul an sau încercaţi să strecuraţi, dacă timpul v-o permite, un weekend prelungit. Energia lunară vă poate deştepta spiritualitatea, ca şi al şaselea simţ. Ascultaţi mesajele pe care vi le trimit subconştientul şi visele, întrucât vă pot da idei noi privind poziţia dumneavoastră în lume.

Relaţii.

Legăturile de familie devin mai importante, deoarece Luna plină din Rac, de pe 28 decembrie, vă accentuează casa a patra. Veţi fi însă presat simultan de responsabilităţile profesionale. Obiectivul este aici de a găsi un echilibru fară a neglija pe niciuna dintre ele. Aşa ceva poate fi mai dificil la sfârşitul lui decembrie, dar devine mai uşor abordabil în ianuarie. Marte va ajuta la derularea lucrurilor după ce intră în Vărsător, casa a unsprezecea, pe 26 decembrie, accentuând prietenia şi socializarea.

Bani şi succes.

La sfârşitul lui decembrie puteţi fi răsplătit cu o modestă primă anuală. Nu uitaţi care este mesajul lui Saturn când vă tranzitează casa a opta: economisiţi, achitaţi-vă datoriile şi investiţi pe termen lung.

Turbulenţe planetare.

Continuaţi să vă luaţi precauţii în luna aceasta, cu privire la procedurile de muncă şi contactul cu şefii, mai ales în ultima săptămână din decembrie, când tensiunile pot reprezenta de asemenea o problemă. Munca susţinută şi programul prelungit de lucru, combinate cu reducerea timpului acordat propriei persoane şi familiei, vă pot forţa limitele, antrenând acţiuni impulsive. Găsiţi o modalitate de a vă elibera de stres, care să vă ajute să vă destindeţi, şi aveţi grijă să mulţumiţi familiei pentru susţinere
Zile favorabile: 3,12, 16, 17, 21, 26, 31

Zile nefavorabile: 1, 7, 8, 14, 20, 28

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Berbec / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Berbec eclipsele din 2012? Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI