Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Varsator Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Planeta Marte va intra în semnul dum¬neavoastră natal pe 26 decembrie, aşa încât veţi fi gata să întâmpinaţi plin de energie noul an. Este minunat, totuşi reduceţi ritmul suficient pentru a preveni accidentele, care se pot petrece fulgerător. Fiţi mai cu seamă atent în bucătărie şi când lucraţi cu diverse unelte.

Relaţii.

Conjunctura în care se formează faza de Lună nouă pe 13 decembrie este ideală pentru distracţia de sărbători. Plasată în Săgetător, casa a unsprezecea, vă va lumina viaţa socială cu mani¬festări de prietenie, petreceri şi multe altele. Vă bucuraţi de prezenţa lui Mercur în acelaşi semn între 11 şi 31 decembrie, şi a lui Venus în¬cepând cu 16 decembrie. Toate acestea favorizează şi serile petre¬cute în oraş sau acasă de cuplurile care vor să-şi creeze amintiri romantice. Dacă doriţi să găzduiţi o reuniune, data de 17 decembrie este o alegere bună.

Bani şi succes.

Vă bucuraţi în continuare de apreciere la locul de muncă, fiind susţinut de Mercur şi Venus din Scorpion, casa a zecea, în prima parte din decembrie. Ambele planete vă pot ajuta să atrageţi atenţia factorilor de decizie, dar adevărata muncă va începe imediat înainte de sfârşitul anului, când Luna plină din Rac, de pe 28 decembrie, vă va lumina casa a şasea. încercaţi să prindeţi câteva zile de destindere, astfel încât să puteţi face faţă solicitărilor în luna ianuarie.

Turbulenţe planetare.

încercaţi să reduceţi ritmul în ulti¬mele zece zile ale anului. Cu câteva planete în Capricorn, casa a douăsprezecea, şi câteva aspecte planetare dificile, v-aţi putea alege cu un guturai sau cu o gripă, care v-ar strica bucuria sărbătorilor. Dormiţi, hrăniţi-vă sănătos, îmbrăcaţi-vă călduros şi trataţi-vă bine.

ZILE FAVORABILE: 9, 12, 15, 16, 17, 21, 26, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012!? Citeste AICI!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI