Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Varsator eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Varsator eclipsele din 2012 !?

Varsator eclipse 2012

în anul 2012 sunt patru eclipse, două lunare şi două solare. Influenţa fiecăreia durează între şase şi douăsprezece luni.
Eclipsa solară din Gemeni de pe 21 mai şi eclipsa lunară din acelaşi semn de pe 28 noiembrie vă aspectează favorabil semnul natal. Deoarece planeta Jupiter va fi de asemenea în Gemeni în a doua jumătate a anului, casa a cincea va fi efervescentă. Accentul aici se pune pe socializare, romantism, copii, distracţii, hobby-uri şi toate ocupaţiile care vă fac plăcere în timpul liber. Aţi putea chiar transforma o pasiune sau un hobby în a doua activitate lucrativă. Daţi curs acestui imbold, atâta timp cât nu necesită o investiţie considerabilă.
Ziua de 4 iunie va aduce o eclipsă lunară în Săgetător, casa a unsprezecea. Sectorul acesta pune accentul pe prietenie, grupuri, organizaţii şi activitate de networking, aşa încât va fi o bună completare a influenţei jucate anul acesta de Gemeni. O organizaţie profesională vă poate mări cercul de cunoştinţe şi puteţi obţine rezultate pozitive de pe urma implicării într-o activitate comunitară sau în preocupările şcolare ori sportive ale copiilor dumneavoastră. Sectorul acesta se referă însă şi la ţeluri şi la ceea ce speraţi să realizaţi. Dacă avantajele în carieră figurează pe lista dumneavoastră, momentul este ideal, întrucât Saturn intră în Scorpion, casa a zecea, pe 5 octombrie. La scurt timp după aceea, pe 13 noiembrie, o eclipsă solară va avea loc în Scorpion. Combinaţia este foarte promiţătoare pentru succesul în carieră în anul 2013, aşa încât profitaţi de această energie planetară şi dobândiţi succesul pe care-l meritaţi. Saturn

Dacă v-aţi născut între 11 şi 19 februarie, Soarele natal vă va fi aspectat de planeta Saturn din Balanţă, casa a noua, înainte ca aceasta să intre în Scorpion, pe 5 octombrie. Tranzitul acesta uşor vă poate oferi mai multă rezistenţă şi determinare, dar şi o perspectivă mai serioasă asupra vieţii. Este cât se poate de bine. Scopul lui Saturn aici este de a vă îndemna să priviţi spre viitor în contextul trecutului şi să renunţaţi la sistemele de credinţe care nu mai funcţionează pentru dumneavoastră. Păstraţi-le pe cele care sunt valide şi luaţi-vă rămas bun de la restul.
La nivel pragmatic, prezenţa lui Saturn în acest sector vă încurajează să vă lărgiţi orizontul, indiferent dacă prin intermediul lecturilor, al călătoriilor sau al educaţiei. Ţelul este cunoaşterea. Modul cel mai eficient în această direcţie ar putea fi educaţia suplimentară. învăţaţi pentru o diplomă, urmaţi cursuri de perfecţionare profesională sau participaţi la conferinţe. Luaţi în calcul şi cursurile on-line pentru a utiliza cât mai eficient timpul. Cunoştinţele câştigate pot deschide drumuri noi pentru succesul în carieră în următorii ani.
Saturn va intra în Scorpion, casa a zecea, a carierei şi a statutului personal, pe 5 octombrie, şi, dacă v-aţi născut între 20 şi 31 ianuarie, vă va aspecta Soarele natal înainte de sfârşitul anului, apoi din nou în anul următor. Tranzitând acest sector, Saturn va aduce exact ceea ce meritaţi. Ca atare, dacă aţi muncit susţinut şi aţi obţinut recunoaştere şi succes, există şanse să vă ofere o răsplată frumoasă. în perioada aceasta implicarea dumneavoastră în lumea exterioară este maximă, putând reprezenta şi un vârf al realizărilor din carieră. Influenţa lui Saturn este amplificată de energia eclipsei din noiembrie.

Dacă anterior vă veţi face o autoevaluare, veţi fi mai bine pregătit la momentul oportun să căutaţi o promovare sau un post nou care să vă reflecte abilităţile, talentele şi capacităţile.
în acelaşi timp însă munca aceasta susţinută poate duce la scăderea rezistenţei şi a vitalităţii, putându-vă afecta de asemenea sistemul imunitar. în acest fel Saturn vă reaminteşte că un stil de viaţă echilibrat contribuie în mare măsură la succes. Odihniţi-vă, dormiţi suficient şi petreceţi-vă serile şi weekendurile cu familia, cu prietenii, cu diverse hobby-uri şi evenimente sociale. Veţi fi mult mai eficient în muncă şi veţi atrage atenţia asupra dumneavoastră.
Uranus
Dacă v-aţi născut între 20 şi 29 ianuarie, Soarele natal vă va fi aspectat în mod favorabil de planeta Uranus din Berbec, casa a treia. Dacă aţi dorit vreodată să scrieţi, încercaţi anul acesta când Uranus vă poate oferi inspiraţia căutată. Sau studiaţi astrologia. Veţi afla mai multe lucruri despre propria persoană. Tranzitul acesta este în acelaşi timp unul dintre cele mai bune pentru învăţare, fie pentru simpla plăcere, în cursuri on-line, fie ca modalitate de a vă spori abilităţile necesare la locul de muncă. De asemenea, veţi avea intuiţii fulgerătoare în clipele cele mai neaşteptate. Fiţi atent pentru a le putea valorifica.
Tranzitul acesta este însoţit de obicei de multă agitaţie şi neastâmpăr, aşa încât nu fiţi surprins dacă simţiţi destul de des impulsul de a întreprinde o călătorie ori sugeraţi ieşiri ad-hoc cu prietenii. Fiţi totuşi atent în timp ce şofaţi, deoarece Uranus poate declanşa un accident în momentul cel mai puţin aşteptat. Puneţi-vă telefonul pe bancheta din spate, pentru a nu fi ispitit să răspundeţi când sunteţi la volan. Fiţi cu ochii în patru, mai ales în lunile iulie, august, octombrie şi noiembrie. Aceleaşi perioade pot aduce un conflict cu un vecin ori o rudă. într-un astfel de caz, ascultaţi cu atenţie. Mesajul principal poate fi o experienţă din care să deprindeţi ceva util.
Neptun

Dacă v-aţi născut între 16 şi 19 februarie, planeta Neptun din Vărsător îşi va uni forţele cu Soarele dumneavoastră natal înainte de a intra în Peşti, pe 3 februarie. Conjuncţia aceasta aduce multă inspiraţie şi vă poate schimba perspectiva, amplificându-vă respectul de sine. Ceea ce observaţi acum poate să fi fost evident pentru alţii în trecut, dar cu ajutorul lui Neptun veţi aprecia mai bine ceea ce sunteţi şi ceea ce aţi devenit în decursul acestui tranzit îndelungat al planetei prin semnul dumneavoastră natal. Un rol la fel de însemnat în această privinţă îl joacă intuiţia, compasiunea şi creativitatea pe care le-aţi dezvoltat pe parcurs; toate fac parte din persoana şi din viaţa dumneavoastră.
Dacă v-aţi născut între 20 şi 23 ianuarie, Neptun vă va aspecta Soarele natal după ce va intra în Peşti, pe 3 februarie. Tranzitul acesta prin casa a doua pune accentul pe finanţele personale, cheltuieli, facturi şi întocmirea bugetului. Vă puteţi bucura de o creştere salarială frumoasă în octombrie, ca şi de sporirea încrederii în sine de pe urma feedbackului pozitiv. Nu exageraţi totuşi cu shoppingul, deoarece aţi putea cheltui mai mult decât intenţionaţi. Examinaţi-vă cheltuielile din primele două luni ale acestui tranzit pentru a afla exact încotro s-au îndreptat banii. Sume mici plătite ici şi acolo pot explica fără dubiu misterioasa secătuire a contului bancar. Pornind de aici, încercaţi să vă stabiliţi un buget realist pentru cele necesare plus câteva obiecte de lux… şi propuneţi-vă în acelaşi timp să vă sporiţi economiile.

Tranzitul acesta nu se referă însă doar la bani, ci şi la activul dumneavoastră cel mai important: propria persoană! Neptun vă poate ajuta să vă analizaţi punctele forte şi pe cele slabe, talentele şi abilităţile, obiceiurile pe care aţi dori să le schimbaţi. Va fi un exerciţiu util, deoarece veţi înţelege că aveţi o mulţime de avantaje. Ba chiar v-aţi putea vedea într-o lumină complet nouă, căpătând mai multă forţă şi încredere. Pluton
Dacă v-aţi născut între 26 şi 29 ianuarie, planeta Pluton din Capricorn, casa a douăsprezecea, vă va aspecta Soarele natal pe tot parcursul anului. Tranzitând sectorul înnoirii de sine, Pluton vă îndeamnă să vă evaluaţi viaţa şi atitudinile – ce funcţionează şi ce nu, ce doriţi să schimbaţi şi ce doriţi să păstraţi. Fiţi cinstit şi răspundeţi-vă: sunteţi atât de sănătos pe cât aţi putea fi? Mulţumită influenţei lui Pluton, veţi avea voinţa de a schimba aproape orice doriţi, până şi obiceiuri lungi de o viaţă.

Pluton operează de asemenea la nivel mental, ţintindu-vă subconştientul, mai ales în iunie şi septembrie, când va intra în conflict cu Uranus din Berbec, casa a treia. Ca atare, nu fiţi surprins dacă amintiri şi dorinţe de mult adormite vă vor reveni în gândurile zilnice. Exploraţi-le pe toate, alungaţi regretele şi acţionaţi pentru a vă urma visurile.
Pe alt plan, este posibil să primiţi veşti neaşteptate în legătură cu un frate sau o soră, ori să descoperiţi că este necesar să cumpăraţi un automobil nou. Dacă obişnuiţi să vă plimbaţi zilnic, mergeţi însoţit de un prieten şi rămâneţi doar în cartierele sigure. Mai bine chiar ar fi să vă alăturaţi unui grup. Luaţi-vă precauţii similare când faceţi diverse drumuri cu maşina şi încercaţi să amânaţi călătoriile, inclusiv excursiile.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

2 Comentarii to “Varsator eclipsele din 2012”

  1. Ioana says:

    Multumiri din suflet! Cred ca aveti o menire extraordinara! Am asteptat cu nerabdare sa citesc previziunile pe anul viitor. AM descoperit ca pentru Varsator nu exista previziuni specifice pentru cum vor afecta eclipsele persoanele nascute pe 5 februarie. Decat daca poate este o greseala cu datile, pare ca s-au omis o perioada din februarie.

  2. Constantin says:

    Multumiri… asta vreau si eu sa specific faptul ca s-a omis o perioada din februarie. Sunt nascut pe 6 februarie, ma pasioneaza ocultismul si partea ezoteric, mistica, respectiv astrologia si as dori sa stiu previziunile si pentru perioada in care sunt eu nascut.

    Va multumesc pentru atentie si astept un raspuns. O zi cat mai buna 🙂

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI