Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Indian Luna Aprilie

Postat de Urania Horoscop On 17 - May - 2012

Horoscop Indian Aprilie: CALUL (01.04-10.04); BIRJARUL (11.04-20.04); FOCUL (21.04-30.04)

Horoscop Urania Zodiac Indian – LUNA APRILIE

CALUL (01.04-10.04); BIRJARUL (11.04-20.04); FOCUL (21.04-30.04)


Urania Horoscop Indian CALUL (01.04-10.04)

Caracteristici generale: Nonşalant, jovial şi degajat, nu se consumă cu adevărat pentru nimic. Optimismul său fără margini, chiar dacă nu este întotdeauna pe deplin justificat, devine molipsitor. Mai degrabă distant din fire, adesea este complet incapabil să se concentreze. Cântăreşte mult până ia o decizie, dar cel mai .adesea preferă să nu ia niciuna, pierzând destul de numeroase oportunităţi. în dragoste are parte de destule succese, dar nu va cunoaşte „marea iubire”. în carieră, paradoxal, reuşitele c ele mai importante se datorează celor mai mici eforturi.

Urania Horoscop Indian BIRJARUL (11.04-20.04)

Caracteristici generale: îşi iubeşte mult prietenii şi familia şi nici pe el nu se uită defel. Plin de aplomb şi dezinvoltură, ocoleşte cu eleganţă toate piedicile, pe care nu se oboseşte deloc să le doboare. Bun vorbitor şi cu mult spirit practic, poate ocupa cu uşurinţă poziţia de şef. Inconstanţa, în gând şi în faptă, este unicul capitol la care ar trebui să lucreze ceva mai serios. „Om de casă”, rareori îşi va căuta fericirea sentimentală în altă parte. în carieră reuşeşte cel mai bine în profesiile în care îşi poate demonstra capacitatea de lider.

Urania Horoscop Indian FOCUL (21.04-30.04)

Caracteristici generale: Se aprinde repede, dar repede îi şi trece, indiferent că este vorba de sentimente sau orice altceva. Preţuieşte mult dragostea şi îi place la fel de mult să iubească pe cât îi place să fie la rându-i iubit. Frumos la chip şi armonios la trup, ştie să se facă plăcut şi prietenii îi sunt numeroşi. Spiritual şi uşor zeflemist,„preferă să piardă un prieten decât o vorbă de spirit”. Prea frumos la trup şi la suflet, urăşte complicaţiile sentimentale. Cariera îi poate fi strălucită, atâta vreme cât nu se va plictisi.

Horoscop Urania Indian - Zodiac Indian

Selecteaza data in care te-ai nascut mai jos.
Lotusul: 1 – 10 ianuarie – Arcaşul: 11 – 20 ianuarie – Vulturul: 21 – 30 ianuarie
Caleaşca: 31 ianuarie-9 februarie – Apa: 10-19 februarie – Perla: 20 februarie – 1 martie
Corabia: 2-10 martie – Yoghinul: 11 – 20 martie – Toporişca: 21 – 31 martie
Calul: 1 – 10 aprilie – Birjarul: 11 -20 aprilie – Focul: 1-30 aprilie
Capra: 1 – 10 mai – Elefantul: 11-20 mai – Firul:21 -31 mai
Phoenixul: 1 – 10 iunie – Diamantul: 11-20 iunie – Vierul: 21 – 30 iunie
Şarpele: 1 – 10 iulie – Broasca ţestoasă: 11-21 iulie -Câinele: 22 iulie – 1 august
Vanatorul: 2-12 august – Ursul: 13 – 23 august -Fecioara: 24 august – 2 septembrie
Pana: 3-12 septembrie – Rândunica: 13-23 septembrie – Balanţa: 24 septembrie – 3 octombrie
Uliul: 4-13 octombrie – Maimuţa: 14- 23 octombrie -Delfinul: 24 octombrie – 2 noiembrie
Turnul: 3-12 noiembrie – Leul: 13 – 22 noiembrie – Pustnicul: 23 noiembrie – 2 decembrie
Scoica: 3-12 decembrie – Metalul: 13-21 decembrie – Funia: 22 – 31 decembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI