Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Indian Luna Octombrie

Postat de Urania Horoscop On 17 - May - 2012

Horoscop Indian Octombrie: ULIUL (04.10-13.10) MAIMUTA (14.10-23.10) DELFINUL (24.10 – 02.11).

Horoscop Urania Zodiac Indian – LUNA OCTOMBRIE

ULIUL (04.10-13.10); MAIMUTA (14.10-23.10); DELFINUL (24.10 – 02.11)

Urania Horoscop Indian ULIUL (04.10-13.10)

Caracteristici generale: Are o gândire clară, analitică şi un spirit critic accentuat, întotdeauna lucid şi obiectiv. Obsedat de detaliu, fără a se pierde în amănunte, este preocupat ” mereu de izbândă. îi place să îşi construiască planuri pe termen lung şi nimic nu-l va putea face să se abată din drum. Prea puţin interesat de părerea altora, poate părea uneori de-a dreptul impertinent. în dragoste este mai degrabă superficial, dar dacă îşi găseşte sufletul pereche devine profund. Nu contează domeniul în care activează, întotdeauna rezultatele vor fi cel puţin pe măsura efortului său.

Urania Horoscop Indian MAIMUTA (14.10-23.10)

Caracteristici generale: Multă inteligenţă, dar şi mai multă şiretenie. îi plac misterele, el însuşi fiind ceva mai secretos din fire decât oricare altul. Dornic să facă o puternică impresie celorlalţi, adesea greşeşte şi nu face nimic altceva decât să-şi prezinte faţeta cea mai puţin agreabilă. îi place să negocieze, ca un geambaş, dar rareori va lăsa ceva de la el. în dragoste se lasă greu descoperit, arătându-se ulterior excesiv de posesiv. I se potrivesc foarte bine îndeletnicirile legate de arte, dar şi cele legate de politică, comerţ sau magistratură.

Urania Horoscop Indian DELFINUL (24.10 – 02.11)

Caracteristici generale: Caracter hotărât, este partizanul
acţiunii directe, fără subtilităţi şi ocolişuri. Iubeşte riscul şi nu există vreun lucru care să-l sperie. Hotărât şi activ, nu stă prea mult pe gânduri pentru a decide ce are de făcut. îi place să fie în mijlocul evenimentelor, pe care le va provoca el însuşi în momentele de calm. în dragoste este extrem de pasional şi de nesăţios. în carieră va avea parte de destule coborâşuri, mai ales din cauză că se dovedeşte necumpătat.

Horoscop Urania Indian - Zodiac Indian

Selecteaza data in care te-ai nascut mai jos.
Lotusul: 1 – 10 ianuarie – Arcaşul: 11 – 20 ianuarie – Vulturul: 21 – 30 ianuarie
Caleaşca: 31 ianuarie-9 februarie – Apa: 10-19 februarie – Perla: 20 februarie – 1 martie
Corabia: 2-10 martie – Yoghinul: 11 – 20 martie – Toporişca: 21 – 31 martie
Calul: 1 – 10 aprilie – Birjarul: 11 -20 aprilie – Focul: 1-30 aprilie
Capra: 1 – 10 mai – Elefantul: 11-20 mai – Firul:21 -31 mai
Phoenixul: 1 – 10 iunie – Diamantul: 11-20 iunie – Vierul: 21 – 30 iunie
Şarpele: 1 – 10 iulie – Broasca ţestoasă: 11-21 iulie -Câinele: 22 iulie – 1 august
Vanatorul: 2-12 august – Ursul: 13 – 23 august -Fecioara: 24 august – 2 septembrie
Pana: 3-12 septembrie – Rândunica: 13-23 septembrie – Balanţa: 24 septembrie – 3 octombrie
Uliul: 4-13 octombrie – Maimuţa: 14- 23 octombrie -Delfinul: 24 octombrie – 2 noiembrie
Turnul: 3-12 noiembrie – Leul: 13 – 22 noiembrie – Pustnicul: 23 noiembrie – 2 decembrie
Scoica: 3-12 decembrie – Metalul: 13-21 decembrie – Funia: 22 – 31 decembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI