Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Indian Luna Mai

Postat de Urania Horoscop On 17 - May - 2012

Horoscop Indian Mai : CAPRA (01.05- 10.05); ELEFANTUL (11.05 – 20.05); FIRUL (21.05-31.05)
h2 style=”text-align: center;”>Horoscop Urania Zodiac Indian – LUNA MAI

CAPRA (01.05- 10.05); ELEFANTUL (11.05 – 20.05); FIRUL (21.05-31.05)


Urania Horoscop Indian CAPRA (01.05- 10.05)

Caracteristici generale: Incapabil să stea într-un loc sau în aşteptare, este într-o mişcare continuă. Nu ştie niciodată cu adevărat care îi sunt priorităţile şi vrea să facă cât mai multe lucruri în cât mai puţin timp. Deşi nu stă să „aleagă”, are parte de o viaţă sentimentală {şi de familie) plină de satisfacţii. Intuiţia îi este de cel mai mare folos, indiferent de domeniu, în dragoste se arată temperamental şi destul de fidel. în carieră şansele mai mari de reuşită le poate avea doar în cele mai efervescente dintre meserii, cele legate

Urania Horoscop Indian ELEFANTUL (11.05 – 20.05)

Caracteristici generale: Perseverenţă în idei şi tenacitate în realizarea scopurilor propuse. Putere de muncă fără egal, exceptându-i răbdarea, fără de sfârşit. Calculat şi meticulos în general, poate avea momente în care sclipirile novatoare pot fi de-a dreptul geniale. Prieten pe care te poţi baza, dar – pe care nu îl poţi înşela decât o singură dată. Viaţa de familie este lipsită complet de „artificii”, dar fericită. Succese în cariere bazate pe rigurozitate, uneori legate de talente artistice, dar, indiferent de succesul dobândit, va fi un îndrăgostit al acesteia.

Urania Horoscop Indian FIRUL (21.05-31.05)

Caracteristici generale: Carismatic, mai mult decât un bun vorbitor,dovedeşte adesea un adevarat orator. Om de cuvânt şi întotdeauna responsabil, chiar şi în„cauze mici”. Farmecul emanat prin toţi porii îl fereşte de necazuri şi neplăceri majore, dar îi dă şi o aură de uşoară neseriozitate. Politicos prin definiţie, atunci când este iritat se arată un adversar extrem de periculos. în viaţa de familie are parte de toate, de la momente de calm plat la cele de mare tensiune, dar „media” este ceva mai mult decât bună. Succese posibil de răsunet în carieră, atâta vreme cât mediul frecventat este unul public.

Horoscop Urania Indian - Zodiac Indian

Selecteaza data in care te-ai nascut mai jos.
Lotusul: 1 – 10 ianuarie – Arcaşul: 11 – 20 ianuarie – Vulturul: 21 – 30 ianuarie
Caleaşca: 31 ianuarie-9 februarie – Apa: 10-19 februarie – Perla: 20 februarie – 1 martie
Corabia: 2-10 martie – Yoghinul: 11 – 20 martie – Toporişca: 21 – 31 martie
Calul: 1 – 10 aprilie – Birjarul: 11 -20 aprilie – Focul: 1-30 aprilie
Capra: 1 – 10 mai – Elefantul: 11-20 mai – Firul:21 -31 mai
Phoenixul: 1 – 10 iunie – Diamantul: 11-20 iunie – Vierul: 21 – 30 iunie
Şarpele: 1 – 10 iulie – Broasca ţestoasă: 11-21 iulie -Câinele: 22 iulie – 1 august
Vanatorul: 2-12 august – Ursul: 13 – 23 august -Fecioara: 24 august – 2 septembrie
Pana: 3-12 septembrie – Rândunica: 13-23 septembrie – Balanţa: 24 septembrie – 3 octombrie
Uliul: 4-13 octombrie – Maimuţa: 14- 23 octombrie -Delfinul: 24 octombrie – 2 noiembrie
Turnul: 3-12 noiembrie – Leul: 13 – 22 noiembrie – Pustnicul: 23 noiembrie – 2 decembrie
Scoica: 3-12 decembrie – Metalul: 13-21 decembrie – Funia: 22 – 31 decembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI