Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Indian Luna Ianuarie

Postat de Urania Horoscop On 17 - May - 2012

Horoscop Indian Ianauarie: LOTUSUL(01.01 -10.01);ARCASUL (11.01 -20.01);VULTURUL(21.01 -30.01).

Horoscop Urania Zodiac Indian – LUNA Ianuarie

LOTUSUL (01.01 -10.01) ; ARCAŞUL (11.01 -20.01) ; VULTURUL (21.01 -30.01)

Urania Horoscop Indian LOTUSUL (01.01 -10.01)

Caracteristici generale: Obsedat de simţul onoarei, nu va face niciodată nimic din ce i-ar încălca principiile. Adesea se arată rigid şi intransigent, din cauza „încăpăţânării” de a fi întotdeauna corect. Cinstit şi demn, este o persoană pe care te poţi baza în oricare împrejurare. Chiar dacă în general preferă rigoarea şi ordinea, în anumite împrejurări va încerca să-i şocheze pe ceilalţi, păstrându-şi o mare doză de luciditate. Succese numeroase în planul sentimental, din firea sa fiind credincios în relaţiile avute. Puţine sunt domeniile în care n-ar putea reuşi să aibă parte de o carieră frumoasă.

Urania Horoscop Indian ARCASUL (11.01 -20.01)

Caracteristici generale: Voinţă puternică, uneori disipată de momente de visare şi uitare de sine. Are o mare pasiune pentru lucrurile misterioase, pentru problemele oculte. Inteligent şi cu mare putere de muncă, rareori este dispus să facă eforturi mai mari decât o merită cauza. Prieten pe care de regulă te poţi baza, dar care va profita de ocazie pentru a te certa pentru greşelile tale. Nu se îndrăgosteşte cu uşurinţă, dar, când o face, reuşeşte fără nicio problemă să cucerească inima persoanei iubite. Cariera îi este cu suişuri, datorate voinţei, şi coborâşuri, datorate visării.

Urania Horoscop Indian VULTURUL (21.01 -30.01)

Caracteristici generale: Conştiinţă foarte clară a propriei sale valori, care îl face nepăsător faţă de impresia făcută celorlalţi. Discernământul dovedit în mai toate împrejurările, atunci când este vorba de a trece la fapte, este bine servit de imensa forţă a acţiunilor sale. Intelectual prin definiţie, se arată capabil de bune performanţe şi în alte domenii. Dovedeşte şi o mare tărie de caracter, dar nu încearcă să impună şi altora crezul său. în dragoste cere mult, oferind totul el însuşi. Indiferent de carieră, indiferent de poziţia socială ocupată, impune respect.

Selecteaza data in care te-ai nascut mai jos.
Lotusul: 1 – 10 ianuarie – Arcaşul: 11 – 20 ianuarie – Vulturul: 21 – 30 ianuarie
Caleaşca: 31 ianuarie-9 februarie – Apa: 10-19 februarie – Perla: 20 februarie – 1 martie
Corabia: 2-10 martie – Yoghinul: 11 – 20 martie – Toporişca: 21 – 31 martie
Calul: 1 – 10 aprilie – Birjarul: 11 -20 aprilie – Focul: 1-30 aprilie
Capra: 1 – 10 mai – Elefantul: 11-20 mai – Firul:21 -31 mai
Phoenixul: 1 – 10 iunie – Diamantul: 11-20 iunie – Vierul: 21 – 30 iunie
Şarpele: 1 – 10 iulie – Broasca ţestoasă: 11-21 iulie -Câinele: 22 iulie – 1 august
Vanatorul: 2-12 august – Ursul: 13 – 23 august -Fecioara: 24 august – 2 septembrie
Pana: 3-12 septembrie – Rândunica: 13-23 septembrie – Balanţa: 24 septembrie – 3 octombrie
Uliul: 4-13 octombrie – Maimuţa: 14- 23 octombrie -Delfinul: 24 octombrie – 2 noiembrie
Turnul: 3-12 noiembrie – Leul: 13 – 22 noiembrie – Pustnicul: 23 noiembrie – 2 decembrie
Scoica: 3-12 decembrie – Metalul: 13-21 decembrie – Funia: 22 – 31 decembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI