Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Gemeni 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Gemeni

Horoscopul Partenerului din Gemeni 21Aprilie-20Mai 2011

DRAGOSTE ¦¦ Partenerul dvs. este acum foarte ocupat si nu îi arde de întâlniri romantice, totusi intentiile lui sunt serioase, de aceea, daca aveti de gând sa ramâneti împreuna pe viitor, preluati dvs. initiativa. În perioada 29 aprilie – 3 mai fiti precauta, pentru ca orice treburi personale sau legate de parteneriat se pot încheia cu un esec în aceste zile.

TONUS ¦¦ Ca sa se simta minunat este necesar si suficient sa-si distribuie în mod corect energia – sa nu o risipeasca, ci sa o îndrepte într-o directie creativa sau spre o activitate profesionala. Pe 16-17 mai este important sa evite suprasolicitarile.

BANI SI CARIERA ¦¦ Latura materiala a vietii iubitului dvs. nu este amenintata. Acum în fata lui se deschid perspective importante. Poate învesti fara teama în afaceri. Ziua de 8 mai este favorabila pentru luarea unei decizii financiare importante. Dar pe 23 aprilie e cazul sa-si potoleasca frenezia. Partenerul dvs. se gândeste sa se dedice serios unei activitati. Începând cu aceasta luna el va depune eforturi serioase pentru evolutia sa profesionala sau pentru dezvoltarea afacerii sale. Pentru 27-28 aprilie se poate planifica o discutie importanta cu superiorii. Pe 29 aprilie e mai bine sa evite întâlnirile cu sefii.
PRIETENI “în aceasta luna iubitul dvs. va dedica prietenilor o mare parte din timpul sau liber. Comunicarea îi va aduce o multime de clipe placute, în special dupa 15 mai. Sunt posibile întâlniri si cunostinte cu oameni interesanti.

Timp liber ¦¦ Relaxarea în mijlocul prietenilor va fi importanta pentru el, asa ca trebuie sa va integrati în grup, împartasindu-i interesele. Pe 25-26 aprilie puteti pleca într-o excursie în strainatate. Iar pe 10- 11 mai iesiti în natura – la munte, la un picnic etc.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI