Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Taur 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Taur

Horoscopul Partenerului din Taur 21Aprilie-20Mai 2011

DRAGOSTE ¦¦ în mai iubitul dvs. va avea nevoie de solitudine – oferiti-i conditii sa stea o vreme singur. Îi trebuie timp pentru a-si aduna gândurile. Dar cu toate ca iubitul e mai retras, el are oricum nevoie de atentia dvs. Aveti grija de alimentatia lui, în momentele dificile sprijiniti-va iubitul cu un sfat. Cele mai potrivite zile pentru întâlniri sunt 12-13 mai.
TONUS ¦¦ Sanatatea iubitului dvs. va depinde direct de starea dvs. emotionala. Lasati-I sa învete sa reactioneze cu calm la neplaceri, si atunci nu vor aparea nici probleme de sanatate.

BANI SI CARIERA ¦¦ în luna mai partenerul dvs. nu trebuie sa se astepte la noi succese în aspectele materiale. Cumparaturile importante si distractiile e mai bine sa fie amânate pentru luna viitoare. Situatia se va îmbunatati abia dupa 16 mai. Acum pentru el este important sa se ocupe de treburile curente, chiar daca uneori acestea sunt de rutina. El trebuie sa cunoasca persoane noi, sa-si îmbunatateasca relatiile – aceasta va fi baza pentru realizarile viitoare. Pe 14-15 mai iubitul dvs. trebuie sa dea dovada de atentie deosebita în relatiile cu colegii, în caz contrar pot aparea situatii dificile.

PRIETENI ¦¦ Iubitul dvs. va face cu usurinta noi cunostinte. Acum pentru el este important sa-si faca relatii noi, sa-si extinda la maximum cercul de cunoscuti. De aceea, nu va suparati pe el daca mai întârzie dupa serviciu.

TIMP LIBER Puteti planifica atât calatorii îndepartate, cât si excursii prin împrejurimi. În mai partenerului dvs. i se potriveste orice forma de relaxare. Din când în când, el va dori sa fie singur. Oferiti-i aceasta posibilitate – acest lucru îl va ajuta pe partener sa se decida în privinta planurilor de viitor.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI