Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Pesti 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Pesti

Horoscopul Partenerului din Pesti 21Aprilie-20Mai 2011

DRAGOSTE» Iubitul e acum prea preocupat de cariera si de problemele financiare si nu-i prea ramâne timp pentru dvs. Acordati-i libertate si spatiu pentru actiune si nu insistati asupra treburilor comune. Sustineti-i toate începuturile, insuflati-i încredere si optimism. Pentru întâlniri e potrivita ziua de 8 mai.

Tonus ¦¦ Iubitul dvs. nu trebuie sa-si faca griji în privinta sanatatii, Dar daca sufera de afectiuni cronice, trebuie sa se ocupe de tratarea acestora. £ important sa renunte la excese si la alimentele nesanatoase. Pe 10-11 mai e bine sa faca anumite proceduri terapeutice.

Bani si cariera ¦¦ El va fi prins cu totul de afaceri. Nu e cazul sa se apuce imediat sa execute noile oferte. Perioada este nesigura, creste riscul înselaciunilor. Pe 30 aprilie si 1 mai e bine sa reduca cheltuielile, iar pe 14 mai sa nu faca investitii. Dupa 12 mai aspectele financiare se amelioreaza. Evolutia în cariera si profesionalismul sunt temele principale pentru prezent. Munca zilnica se desfasoara egal si fara probleme. Relatia cu colegii e buna. Pentru interviuri si comunicare cu superiorii sunt potrivite zilele de 21-22 aprilie si 18-19 mai.

Prieteni «în comunicare, pentru partenerul dvs. este importanta latura spirituala. Poate stabili o întâlnire pentru 24 aprilie. Pe 14 mai e mai bine sa evite disputa cu un prieten, deoarece lucrurile pot ajunge pâna la cearta.

TIMP LIBER ¦¦ Calatorii, plimbari, comunicare – toate acestea îl ajuta pe iubitul dvs. sa-si refaca fortele în aceasta luna. Pe 25-26 aprilie are nevoie de singuratate, nu-l deranjati în aceste zile. Pe 2-3 mai ar fi bine sa iasa în natura împreuna cu prietenii. Iar pe 7-8 mai puteti merge la un spectacol.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI