Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Partenerul din Scorpion 21.04-20.05

Postat de Urania Horoscop On 20 - April - 2011

Daca partenerul dvs. este Scorpion

Horoscopul Partenerului din Scorpion 21Aprilie-20Mai 2011

DRAGOSTE ¦¦ Iubitul dvs. se gândeste la ceva mai mult, la o relatie stabila. Iar daca sunteti împreuna de mai mult timp, În aceasta luna Scorpionul va fi deosebit de tandru cu dvs. Cea mai potrivita zi pentru o întâlnire este 28 aprilie.

TONUS ¦¦ Sunt posibile agravari ale afectiunilor cronice sau procese inflamatoare neasteptate. De aceea trebuie sa ia masuri profilactice: sa se îmbrace calduros, sa evite excesele alimentare, suprasolicitarile, sa renunte la obiceiurile nocive. Perioada 30 aprilie – 2 mai este dificila. Dupa 12 mai el se va simti mai bine.

BANI si CARIERA ¦¦ Acum el munceste mult la serviciu, îsi dezvolta afacerea, creeaza o baza pentru realizarea unor idei importante. Pe 21-22 aprilie se asteapta încasari, în aceste zile poate face cumparaturi mari, chiar materiale si echipament pentru munca. Riscurile nu sunt recomandate, e mai bine sa acumuleze capital pentru a-l putea învesti avantajos ulterior. La serviciu partenerul dvs. are multe sarcini: sa rezolve problemele curente, sa stabileasca relatii bune cu colegii si clientii. Pâna pe 12 mai va fi nevoit sa petreaca mult timp la serviciu. În schimb, truda lui va fi recompensata corespunzator.

PRIETENI ¦¦ Relatia cu prietenii ocupa un loc important în viata partenerului dvs. Este minunat daca au interese comune, care implica creativitate, hobby-uri. Ei pot începe o afacere împreuna. 12 mai e o zi potrivita pentru întâlniri cu amicii.

TIMP LIBER ¦¦ Acum puteti pleca într-o calatorie, orice visuri se vor împlini, asadar alegeti cele mai interesante itinerare. Plecarea programati-o cel mai bine pentru 8 mai. Pe 14-15 mai iubitul dvs. va simti nevoia de singuratate, pentru a-si reface fortele.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI dati un click pe zodia dvs. mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI