Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Anul 2012 pentru nativii din Leu

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Leu 2012

Afirmaţia anului
Cunoaşterea sporeşte succesul.

Anul 2012 pentru nativii din Leu

Slujba şi cariera vă vor fi anul acesta în centrul atenţiei. Profitaţi de prima jumătate a lui 2012 dacă ţintiţi mai sus, fiindcă activitatea profesională ar putea fi agitată în ultimele şase luni din an. Este posibil să vă mutaţi cu serviciul ori să călătoriţi mult în interes de afaceri. Căminul şi familia vă vor ocupa mai mult interesul când 2012 se apropie de sfârşit şi aduce oportunităţi recompensatoare pentru socializare şi relaţii sentimentale.

Popularitatea vă creşte până la 11 iunie, interval în care planeta norocoasă Jupiter vă tranzitează casa a zecea. Aceasta vă poate oferi de asemenea un impuls în carieră: o promovare sau un post nou, care vă avansează statutul. Există totuşi şi o latură potenţial negativă: aspectele planetare din restul anului atenţionează asupra prudenţei pe care trebuie s-o manifestaţi în slujbă şi în carieră. Ceea ce pare o oportunitate excelentă în primăvara aceasta poate fi mai puţin decât aţi sperat, sau vă puteţi confrunta cu probleme de relaţii şi comunicare. De aceea, cântăriţi-vă opţiunile cu grijă şi evaluaţi riscurile comparativ cu recompensele, deoarece obstacolele acestea vor apărea oriunde v-aţi afla.

Pe 11 iunie, planeta Jupiter avansează în Gemeni, casa a unsprezecea, unde va rămâne tot restul anului. Plasată aici, pune accentul pe prietenie, grupuri, precum şi stabilirea şi atingerea obiectivelor. Norocul poate apărea prin intermediul prietenilor şi organizaţiilor, subliniind importanţa şi valoarea activităţii de tip networking. Gândiţi-vă la implicarea într-un club sau într-o organizaţie care vă poate ajuta să progresaţi în atingerea ţelurilor şi străduiţi-vă să vă lărgiţi cercul de cunoştinţe. Jupiter în Gemeni poate aduce şi probleme în relaţii, dacă sunteţi implicat într-un efort de echipă asociat slujbei. Nu totul se va derula atât de lin pe cât v-ar plăcea şi uneori va fi dificil să ajungeţi la consens. Cineva vă poate spune ceea ce doriţi să auziţi, omiţând date pertinente. Ca atare, protejaţi-vă dacă vi se cere să vă asumaţi o responsabilitate nouă în iunie sau iulie. Dificultăţile vor atinge apogeul la sfârşitul anului.
Saturn tranzitează două semne în anul acesta, încheindu-şi timpul petrecut în Balanţă şi intrând în Scorpion pe 5 octombrie. Planeta aceasta a responsabilităţii a intrat în Balanţă, casa a treia, în noiembrie 2009 şi în ultimii ani a pus accentul pe comunicare, fraţi, rude, călătorii scurte şi învăţare. Prezenţa lui Saturn aici determină de asemenea o tendinţă spre gândire serioasă, accentuând regretele. în loc să meditaţi asupra trecutului, priviţi mai bine spre viitor cu ajutorul lui Jupiter şi acţionaţi pentru a vă ocupa de problemele ce dăinuie şi care vă limitează succesul.

încheiaţi un curs de studii pe care l-aţi început când Saturn a intrat în casa a treia sau începeţi unul de pe urma căruia să puteţi beneficia în carieră. Este de asemenea un moment foarte bun pentru a deprinde unele abilităţi în domeniul bricolajului sau a vi le perfecţiona, a vă implica într-un proiect de îmbunătăţiri în cartier, ba chiar şi a prelua un rol de conducere în comunitate. Căutaţi să rezolvaţi unele dificultăţi vechi cu fraţii sau alte rude, sau cel puţin încercaţi să înţelegeţi de unde provin ele. în felul acesta vă veţi elibera mintea şi-i veţi îngădui să se focalizeze asupra locului spre care vă îndreptaţi, eliberându-vă de blocajele din trecut. La nivel pragmatic, prevedeţi acţiuni de întreţinere rutiniere pentru automobilul dumneavoastră. Dacă veţi neglija acest aspect, veţi crea o problemă sau o veţi agrava.
Accentul se mută pe casa a patra pe 5 octombrie, când Saturn îşi începe tranzitul de doi ani şi jumătate prin Scorpion. în acest timp puteţi să vă mutaţi cu locuinţa ori să întreprindeţi un proiect major de îmbunătăţire a casei. Fiţi totuşi precaut în legătură cu achiziţionarea de proprietăţi imobiliare, mai ales dacă nu aveţi relaţii oficializate cu cealaltă persoană.

Acest tranzit al planetei Saturn este excelent pentru a vă descoperi rădăcinile, a vă cerceta arborele genealogic şi a organiza o reuniune de familie. Este posibil şi să încheiaţi acum cu succes un ciclu de viaţă început în copilărie – identificaţi evenimentele şi experienţele de pe urma cărora beneficiaţi astăzi, ca şi lecţiile provocatoare care v-au conferit putere şi rezistenţă. Conjunctura planetară v-ar putea determina să vă implicaţi mai mult pentru îngrijirea unui părinte vârstnic sau a altei rude.
Uranus îşi continuă călătoria de şapte ani prin Berbec, casa a noua, a călătoriilor, a cunoaşterii, a chestiunilor juridice, a filozofiei vieţii şi a spiritualităţii. Sunt domenii care vă vor preocupa, măcar în parte, până în anul 2018, când Uranus îşi va muta focalizarea asupra sectorului carierei. Şi de fiecare dată va exista un element al imprevizibilului, pentru care această planetă este faimoasă. Uranus vă poate aduce totodată uimitoare străfulgerări de intuiţie şi claritate.

Nu vă concentraţi totuşi exclusiv asupra zilei prezente, ci priviţi şi spre viitor, indiferent dacă este vorba despre zile, luni sau ani, deoarece veţi fi predispus spre acţiuni şi decizii spontane şi posibil premature. Gândiţi înainte de a acţiona şi aveţi în vedere viitorul tranzit al lui Uranus prin sectorul carierei. Ceea ce veţi face din momentul prezent până în anul 2018, când Uranus va intra în casa a zecea, poate fi în beneficiul sau în detrimentul dumneavoastră. Puteţi să reveniţi pe băncile şcolii, să citiţi cărţi despre dezvoltarea personală pentru a descoperi ce doriţi de fapt de la viaţă şi să aflaţi lucruri noi despre alte culturi, prin lecturi sau călătorii. Toate acestea şi multe altele vă vor ajuta să vă pregătiţi pentru un rol mai important în lume.
Neptun călătoreşte de asemenea anul acesta prin două semne, petrecându-şi ultimele săptămâni în Vărsător înainte de a trece în Peşti, casa a opta, pe 3 februarie. în timp ce planeta aceasta a iluziei şi inspiraţiei îşi încheie tranzitul lung prin casa a şaptea, reflectaţi la cele învăţate despre relaţii de când a intrat în Vărsător, în anul 1998. Ca toate influenţele planetare, şi aceasta are un scop, iar ceea ce veţi învăţa de la ea poate fi de nepreţuit în anii următori. Este posibil să fi avut parte atât de dezamăgire, cât şi de inspiraţie în legăturile cu oamenii şi probabil aţi avut acelaşi efect asupra vieţilor altora.

Neptun va tranzita Peştii, propriul său semn de domiciliu şi casa a opta, până în anul 2025. Deşi nu-i veţi simţi mereu influenţa, vor exista perioade în care Neptun vă poate afecta finanţele, atât pozitiv, cât şi negativ, mai ales în anii în care vă aspectează Soarele natal. Alegerea înţeleaptă este de a fi precaut cu chestiunile băneşti în care sunt implicate şi alte persoane ori instituţii financiare: împrumuturi, ipoteci, investiţii, asigurări şi toate documentele asociate acestora. Aveţi grijă să citiţi toate clauzele scrise cu litere mărunte, verificaţi referinţele şi evitaţi capcana de a paria pe ceva „absolut sigur”. Probabil că nu va fi nici pe departe aşa.
Pluton, planeta cu mişcarea cea mai lentă, continuă să înainteze încetişor anul acesta prin Capricorn, casa a şasea, a muncii zilnice, a sănătăţii, a serviciului şi a animalelor de companie. Această planetă a transformării

nu umblă cu jumătăţi de măsură şi este adesea asociată cu evenimente pe scară globală, care influenţează apoi viaţa la nivel personal. Schimbarea este misiunea lui Pluton, care vă oferă totodată maximum de voinţă pentru a o atinge.Puteţi folosi ajutorul lui Pluton, de exemplu, pentru a îmbrăţişa un stil de viaţă mai sănătos, care include exerciţii fizice şi un regim mai nutritiv. Efortul făcut într-o acţiune de voluntariat pentru o cauză bună vă poate aduce o răsplată deosebită sub acest tranzit. Se profilează însă şi unele dificultăţi la locul de muncă, mai ales în anii în care Pluton vă aspectează Soarele natal. Aceste probleme pot apărea ca rezultat al unui conflict între personalităţi, al situaţiei financiare a angajatorului sau din cauza situaţiei dumneavoastră familiale.

Ce înseamnă pentru Leu eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI