Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE BALANŢĂ

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE BALANŢĂ

Horoscopul Partenerului din Balanta21Mai-21Iunie 2011

Balanta

Acum vă e greu să stabiliţi o relaţie bună cu iubitul. Nu-I provocaţi. În pofida dificultăţilor în comunicare, viaţa intimă va fi intensă, ceea ce vă va susţine relaţia. Pentru întîlniri romantice alegeţi zilele de 22-24 mai sau 19-20 iunie.
Dacă iubitul se va ocupa de sănătatea sa, aceasta se va îmbunătăţi considerabil. Pe 25 mai poate începe un program în acest sens, daţi-i o mina de ajutor. Ziua eclipsei de Lună, 15 iunie, e potrivită pentru a renunţa la obiceiurile nocive.
La capitolul financiar iubitul dvs. stă foarte bine, aşa că puteţi cumpăra bunuri imobiliare sau vă puteţi îmbunătăţi condiţiile de locuit. Şi proiectele mai riscante vor fi încununate de succes: investiţii, plasamente. Pentru a lua un credit e potrivită ziua de 30 mai. În sfera profesională totul merge foarte bine pentru partenerul dvs.: există şi posibilitatea avansării ori apar proiecte interesante. Poate face paşi concreţi spre atingerea scopului. Pentru comunicarea cu colegii este potrivită ziua de 25 mai, iar pentru discuţii cu şefii cea de 5 iunie.
În această lună pentru iubitul dvs. un rol important îl vor juca oamenii cu care a stabilit o relaţie sufletească puternică. E drept, e posibilă şi o ruptură cu aceştia. Dar nimeni nu va avea de suferit de pe urmă acestui lucru. Cele mai potrivite zile pentru întîlniri cu prieteni buni sînt 6-7 iunie.
Timpul liber al iubitului este mai bine să fie dedicat călătoriilor şi plimbărilor, comunicării şi studierii unor noi domenii ale cunoaşterii. Pe 8-9 iunie el trebuie să stea mai mult singur, pentru a-şi face ordine în gînduri şi sentimente. Pe 22-24 mai şi pe 19-20 iunie ar fi bine să se distreze sau să meargă la un spectacol.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI selectati zodia mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI