Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE FECIOARĂ

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE FECIOARĂ

Horoscopul Partenerului din Fecioara 21Mai-21Iunie 2011

Fecioara

DRAGOSTE ■ Partenerul dvs. este dornic de o relaţie serioasă, bazată pe încredere, şi e dispus să investească în această mai multe forţe şi timp. Pentru o întîlnire romantică este potrivită ziua de 21 mai, iar planurile de viitor pot fi discutate pe 25 mai. În plan intim sînt posibile probleme temporare.
TONUS ■ Iubitul dvs. se simte bine. Dar foarte importantă este şi sănătatea spirituală. În zona de risc se află sfera genitală, protejaţi-vă partenerul de frig. Creşte pericolul de traumatisme, aşa că sporturile extreme trebuie momentan uitate.
BANI Şi CARIERĂ ■ în sfera materială se păstrează starea de tensiune. Partenerul este nevoit să facă economii şi să-şi limiteze cheltuielile. Fiţi înţelegătoare faţă de spiritul lui exagerat de practic, în momentul de faţă îl ajută să supravieţuiască. Nu se recomandă nici să-şi rişte banii. Încercaţi să-i explicaţi iubitului că nu trebuie să se agaţe de ceea ce trebuia oricum să se încheie, chiar dacă firma dă faliment sau nu merg afacerile. Pe 2 iunie, în ziua eclipsei de Soare, e bine să se detaşeze de situaţie, întotdeauna există speranţa unor perspective noi.
PRIETENI ■ în relaţia cu prietenii totul merge de minune. Comunicarea cu ei va deveni pentru iubitul dvs. o gură de aer proaspăt în mijlocul problemelor de zi cu zi şi al celor financiare. 5 mai e o zi foarte bună pentru întîlniri. Este posibil ca un prieten sau un protector să-i facă o propunere interesantă. Sfătuiţi-l să accepte fără să mai stea pe gînduri.
TIMP LIBER ■ Foarte potrivit ar fi ca iubitul dvs. să facă o călătorie în străinătate sau măcar în alt oraş. Dacă nu reuşeşte să plece, nu e o problemă: e bine să acorde mai mult timp lecturii, unor cursuri pe teme de psihologie şi spiritualitate.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI selectati zodia mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI