Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE GEMENI

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE GEMENI

Horoscopul Partenerului din Gemeni 21Mai-21Iunie 2011

Gemeni

DRAGOSTE ■ Iubitul e pregătit pentru o relaţie serioasă. După 2 iunie chiar îşi poate lua rămas-bun de la viaţa de celibatar. Vă puteţi aştepta la o cerere în căsătorie. Pînă şi întîlnirile romantice vor fi serioase, lucru deloc caracteristic Gemenilor.
TONUS ■ Sănătatea iubitului este bună, însă nu strică să-şi mai întărească organismul. Metodele netradiţionale, somnul suficient şi alimentaţia sănătoasă sînt utile acum. E bine să facă mişcare, dar să evite suprasolicitările. 13 iunie este o zi potrivită pentru a începe un stil de viaţă sănătos.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Partenerul nu are probleme cu banii. Perioadă este bună pentru cîştiguri. Afacerea, dacă există, se dezvoltă şi ea bine. 5 iunie e o zi favorabilă, cînd banii se pot şi cîştigă şi apoi cheltui pe lucruri plăcute. Pe 17 iunie riscul financiar nu este de dorit. Îl aşteaptă o perioadă de evoluţie profesională, totul evoluează bine. În plus, există posibilităţi pentru creativitate. Îi vor veni idei noi pentru dezvoltarea afacerii, apar perspective pentru perfecţionarea profesională. Toate rezultatele muncii se acumulează în creşterea autorităţii lui.
PRIETENI ■ Relaţia lui cu prietenii e complicată şi nu e cazul să aibă prea mare încredere în ei. Toate propunerile, chiar şi cele de la vechii amici, trebuie verificate cu grijă. Cea mai dificilă zi pentru comunicare este 27 mai, cînd e mai bine să rămînă acasă. Pe 29 întîlnirea cu prietenii poate fi mai reuşită.
TIMP LIBER ■ Ajutaţi-vă iubitul să găsească o modalitate de a sta singur, în special pe 30-31 mai. Îşi poate recăpăta echilibrul sufletesc prin meditaţie. 6 şi 7 iunie sînt zile potrivite pentru autoinstruire. Dacă se pregăteşte de o călătorie la distanţă, cel mai bine ar fi să o înceapă pe 19-20 iunie.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI selectati zodia mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI