Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

DACA PARTENERUL DVS. ESTE RAC

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

DACA PARTENERUL DVS. ESTE RAC

Horoscopul Partenerului din Rac 21Mai-21Iunie 2011

Rac

DRAGOSTE ■ în pofida dificultăţilor, iubitul are o dispoziţie romantică. Acest lucru vă ajută să atingeţi un nivel superior în relaţie. Cele mai potrivite zile pentru întâlniri sunt 12 şi 13 iunie: uitaţi de probleme şi pur şi simplu relaxaţi-vă împreună.
TONUS ■ Faceţi tot posibilul să-l convingeţi pe partener să se ocupe de sănătatea sa. Pe 15 iunie, ziua eclipsei de Lună, trebuie să renunţe la obiceiu¬rile nesănătoase sau să înceapă o dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus. Pentru refacerea echi¬librului fizic şi sufletesc, zilele de 1 -3 iunie ar fi bine să le petreacă în singurătate.
BANI şi CARIERĂ ■ Iubitul dvs. nu are de ce să-şi facă probleme în privinţa banilor, fluxul financi¬ar va fi stabil. 6 şi 7 iunie sunt zile potrivite pentru cumpărături. Pe 19-20 iunie poate încerca acţiuni financiare riscante sau investiţii. Pe de o parte, i se fac propuneri legate de avansare, iar pe de alta, în orice moment situaţia se poate schimba. Pentru contacte cu superiorii nu sunt potrivite zilele de 27 şi 28 mai. După 15 iunie i se poate propune un proiect interesant, pe care ar trebui să-l accepte.
PRIETENI ■ 0 perioadă plină de întâlniri intere¬sante, cunoştinţe şi comunicare. La sfârşitul lunii în preajma iubitului dvs. va apărea un protector sau un sponsor influent. Trebuie să fie foarte atent! Pe 30-31 mai ar fi indicat să se vadă cu prietenii.
TIMP LIBER ■ în această lună relaxarea poate fi diversificată. Pentru o călătorie îndepărtată, cumpă¬raţi fără ezitare bilete pentru 24-25 mai. Pe 2 iunie, în ziua eclipsei solare, lăsaţi-l să stea singur: trebuie să-şi refacă forţele şi să se gândească la obiectivele de viitor. Călătoriile scurte vor fi şi ele interesante şi utile, 8 iunie este o zi potrivită pentru plecare.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI selectati zodia mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI