Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE SĂGETĂTOR

Postat de Urania Horoscop On 20 - May - 2011

DACĂ PARTENERUL DVS. ESTE SĂGETĂTOR

Horoscopul Partenerului din Sagetator 21Mai-21Iunie 2011

Sagetator

DRAGOSTE ■Pentru iubitul dvs. relaţia este o oază de încredere şi linişte. Aşa că ocupaţi-vă de treburile dvs., deveniţi totodată pentru el o parteneră independentă şi cu drepturi egale. În relaţia romantică sînt posibile complicaţii. Dar trebuie să aveţi răbdare şi să aşteptaţi schimbările în bine.
TONUS ■ Acum starea de sănătate a iubitului este foarte bună. Dar nu strică să dedice puţin timp şi exerciţiilor fizice. După 6 iunie va trebui să găsească o întrebuinţare pentru energia lui debordantă.
BANI ŞI CARIERĂ ■ Situaţia financiară a iubitului e destul de bună, în pofida problemelor ce apar periodic. Trebuie să evite cumpărăturile şi tranzacţiile serioase pe 21 mai şi 17 iunie. 5 iunie este o zi potrivită pentru investiţii şi plasamente bancare. Partenerul dvs. debordează de energie, pentru că acum este perioada noilor proiecte interesante şi creative, care necesită randament maxim. După 6 iunie vor avea loc evenimente importante. E foarte posibil să fie invitat să participe la un proiect de anvergură şi pe termen foarte lung.
PRIETENI ■ Nu e cazul să acorde prea mult timp şi atenţie comunicării cu prietenii. În schimb, în relaţie trebuie pus punctul pe i. Este foarte important ca prieteniile să nu dăuneze planurilor şi treburilor personale. Nu e bine să planifice o întîlnire pentru 10 iunie, zilele care vor urma vor fi mai potrivite.
TIMP LIBER ■ în timpul liber ar fi bine ca iubitul dvs. să facă sport, să stea mai mult la aer. Pentru a-şi reface forţele va trebui să petreacă mai mult timp acasă, relaxîndu-se. Pe 12-13 iunie se poate retrage în singurătate sau poate pleca la ţară, pentru a se ascunde de cei din jur. Călătoriile nu sunt acum de actualitate, deşi nu sunt contraindicate.

Pentru a citi Horoscopul Lunar al PARTENRULUI selectati zodia mai jos!

Berbec | Taur | Gemeni | Rac | Leu | Fecioara | Balanta | Scorpion | Sagetator | Capricorn Varsator | Pesti

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI