Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Leu eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Leu eclipsele din 2012 !?

Leu eclipse 2012

în anul acesta sunt patru eclipse, două lunare şi două solare. Trei vă aduc în centrul atenţiei casele a cincea şi a unsprezecea, iar a patra se petrece în casa a patra. Laolaltă, ele fac din 2012 un an cu focalizare suplimentară asupra căminului, familiei şi a contactului cu multe persoane. Efectul tuturor eclipselor durează între şase şi douăsprezece luni.
Data de 21 mai aduce prima eclipsă solară a anului. Plasată în Gemeni, casa a unsprezecea, aceasta accentuează prietenia, networkingul, grupurile, organizaţiile şi obiectivele. Se combină bine cu expansiva planetă Jupiter, care intră pe 11 iunie în acest sector şi asigură printre altele accentuarea acestui domeniu şi noroc. Influenţa continuă în anul 2013, deoarece şi eclipsa lunară din 28 noiembrie va fi în acelaşi semn. Este important ca în anul acesta să vă extindeţi relaţiile, implicându-vă într-o organizaţie sau într-un grup în care vă puteţi conecta cu multe persoane, poate chiar din toată lumea. Unele dintre persoanele respective, mai ales din zodia Gemenilor, vă pot deveni prieteni pe viaţă, pe când altele vă vor netezi calea spre potenţiale oportunităţi.

Săgetătorul, casa a cincea, este semnul eclipsei lunare de pe 4 iunie, asigurând o conjunctură perfectă pentru distracţii estivale şi legături sentimentale. Dacă sunteţi părinte, planificaţi să petreceţi mai mult timp cu copiii şi să vă implicaţi în activităţile lor, ceea ce reprezintă altă modalitate de a face noi cunoştinţe. Eclipsa aceasta pune de asemenea accentul pe activităţile din timpul liber, ca sporturi şi hobby-uri, dar şi pe socializarea cu prietenii. Se prefigurează o atmosferă propice romantismului pentru celibatari şi cupluri deopotrivă.
Eclipsa solară de pe 13 noiembrie din Scorpion, casa a patra, subliniază viaţa de familie. Vă poate îndemna de asemenea să vă mutaţi sau să faceţi îmbunătăţiri majore în casă. în acelaşi timp, energia solară vă invită să întăriţi legăturile cu membrii familiei şi să vă evaluaţi progresul în viaţă, îndeosebi în chestiunile legate de carieră. Stabiliţi-vă obiective pe termen lung, gândindu-vă unde doriţi să fiţi peste paisprezece ani.
Saturn
Dacă v-aţi născut între 13 şi 22 august, Saturn în Balanţă vă va aspecta Soarele natal între 1 ianuarie şi 5 octombrie, când îşi termină tranzitul prin casa a treia. Dacă v-aţi născut pe 13,14 sau 15 august, veţi simţi influenţa lui Saturn în iunie sau iulie. Celorlalţi Lei planeta le va aspecta de două ori Soarele natal, o dată între ianuarie şi mai, şi din nou în august sau septembrie.
Accentul este pus aici pe comunicare, în primul rând cea asociată slujbei şi carierei. Este recomandabil să manifestaţi foarte mult tact în luna mai, când condiţiile la slujbă vor părea schimbătoare, ducând la frământări şi încordări. Aceeaşi perioadă poate aduce o grijă privind sănătatea; într-un astfel de caz, consultaţi un medic, în loc să îngăduiţi acumularea de stres suplimentar.

Saturn în sectorul acesta încurajează de asemenea gândirea profundă şi învăţarea temeinică; ambele vă pot uşura calea şi vă pot asigura beneficii, atât acum, cât şi pentru mulţi ani în continuare. Educaţia formală constituie o opţiune pentru a vă îmbunătăţi aptitudinile, fie într-o sală de curs, fie on-line. Puteţi la fel de bine să urmaţi un curs doar de dragul de a învăţa, să vă exploraţi personalitatea şi viaţa prin intermediul jurnalismului ori să vă lărgiţi orizonturile, citind cărţi despre diverse subiecte.
Vecinii şi comunitatea vă vor influenţa de asemenea viaţa în decursul acestui tranzit al planetei Saturn. Veţi învăţa de la ei şi veţi beneficia de pe urma lor, deşi nu s-ar putea spune că vă doriţi toate aceste experienţe. Puteţi reprezenta o forţă pozitivă în schimbarea condiţiilor din comunitatea dumneavoastră, elaborând de pildă un proiect sau o politică asociată bibliotecilor, şcolilor, parcurilor sau animalelor de companie.
Dacă v-aţi născut între 22 şi 31 iulie, Saturn va intra în conflict cu Soarele dumneavoastră natal după ce intră în Scorpion pe 5 octombrie. Tranzitul acesta prin casa a patra vă poate afecta atât cariera, cât şi viaţa casnică şi de familie. Este posibil să vă mutaţi în altă localitate din cauza slujbei şi pot apărea probleme cu membrii de familie şi locuinţa. Este esenţial să abordaţi toate reparaţiile din gospodărie atunci când apar defecţiunile şi să manifestaţi prudenţă dacă plănuiţi să achiziţionaţi proprietăţi imobiliare. Pentru a minimiza plăţile, cumpăraţi mai puţin. Procedaţi în mod similar dacă închiriaţi. Nu este momentul să vă căutaţi un nou coleg de apartament.
Fiţi de asemenea pregătit pentru solicitări tot mai mari din partea familiei sau pentru griji legate de o rudă care poate avea nevoie de ajutorul dumneavoastră. Puteţi folosi însă acest interval pentru a soluţiona probleme care dăinuie din copilărie şi pentru a intensifica relaţiile de familie. Somnul va fi extrem de important acum, fiindcă tranzitul acesta vă poate reduce vitalitatea. Faceţi-vă un plan ferm, pentru a putea petrece mai mult timp acasă, odihnindu-vă şi relaxându-vă.
Uranus

Dacă v-aţi născut între 22 şi 31 iulie, Soarele natal vă va fi aspectat favorabil de Uranus din Berbec, casa a noua. Iulie va fi o lună memorabilă dacă v-aţi născut pe 29, 30 sau 31 iulie, iar Leii născuţi pe 25,26 sau 27 iulie vor beneficia cel mai mult de pe urma acestui tranzit în decembrie.
Călătoriile lungi sunt asociate cu sectorul acesta, şi 2012 poate fi anul în care să vă efectuaţi vacanţa de vis, posibil în străinătate. Călătoriile în scop de afaceri pot figura de asemenea pe agenda dumneavoastră. Acest tranzit al planetei Uranus v-ar putea retrimite pe băncile şcolii pentru o instruire avansată sau pentru a obţine o diplomă graţie căreia să progresaţi în carieră. Aceasta se poate întâmpla pentru că înţelegeţi că în absenţa unei educaţii suplimentare avansarea va fi foarte îndepărtată… în cazul cel mai fericit. în situaţia aceasta, angajatorul vă poate ajuta la finanţarea acţiunii. Indiferent de felul în care veţi opta să procedaţi, va exista o motivaţie puternică pentru a experimenta şi a cunoaşte orizonturi mai largi.
Influenţa aceasta vă poate impulsiona de asemenea să vă analizaţi convingerile filozofice, spirituale sau religioase pe care le aveţi de mult timp. Reafirmaţi-le sau urmaţi-le pe cele ce vi se par mai adecvate pentru actuala personalitate. Acelaşi lucru este valabil în privinţa valorilor fundamentale – ale dumneavoastră şi ale persoanelor celor mai apropiate. Respectaţi-vă convingerile, chiar dacă alţii încearcă să vă influenţeze ori să vă convingă să vedeţi lucrurile în felul lor.

Neptun
Dacă v-aţi născut între 20 şi 22 august. Soarele natal va fi aspectat de Neptun din Vărsător, casa a şaptea, a relaţiilor. Tranzitul acesta, care durează până la 3 februarie, reprezintă o influenţă extraordinară pentru relaţiile sentimentale, mai ales pentru cuplurile sigure de dragostea lor, dar are şi o latură negativă. Este mult prea uşor să auzi ceea ce doreşti să auzi şi să vezi ceea ce doreşti să vezi, iar aceasta vă face desigur foarte vulnerabil faţă de persoanele care îşi propun doar să vă înşele.
în relaţiile profesionale, manifestaţi aceeaşi prudenţă ca şi în chestiunile de suflet. Verificaţi de două ori referinţele înainte de a angaja un avocat, un agent imobiliar sau un contabil, de exemplu, şi amânaţi o nouă alianţă de afaceri. Procedaţi în acelaşi fel dacă vă gândiţi la căsătorie, care poate de asemenea să vă înşele aşteptările.

Pluton
Dacă v-aţi născut între 29 iulie şi 1 august, Soarele natal va fi aspectat de Pluton din Capricorn, casa a şasea. Cu această influenţă în sectorul slujbei, vă puteţi aştepta uneori la creşterea tensiunii. Cea mai bună cale de acţiune este să păstraţi o distanţă profesională faţă de colegi şi şefi şi să evitaţi să vă lăsaţi atras în dispute pentru putere şi în tentativele de manipulare ale altora. Deoarece Uranus în casa a noua va fi în cuadratură cu Pluton în iunie şi septembrie, este important să luaţi toate precauţiile pentru a evita să vă împotmoliţi într-o chestiune juridică, mai ales una care vă poate periclita slujba.
Din cauza cuadraturii formate între Uranus şi Pluton, sunt de asemenea posibile conflicte familiale implicând rude prin alianţă, iar aici se includ şi discuţiile legate de schimbarea domiciliului pentru a fi în apropierea lor, ori de primirea lor în casa dumneavoastră. Mutarea poate fi de asemenea asociată cu slujba dumneavoastră sau a partenerului de viaţă. Este posibil şi să reveniţi pe băncile şcolii ori să acceptaţi un post care necesită numeroase deplasări.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.04.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Aprilie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI