Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Leu Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Leu / Decembrie 2012

Avantaje planetare.

Momentele fericite împreună cu familia continuă cât timp Mercur va fi în Scorpion, casa a patra, până la 11 decembrie, iar Venus va fi în acelaşi semn până pe 16 decembrie. Folosiţi creativitatea planetei Venus şi ideile lui Mercur pentru decoraţiile de sărbători. Prin cumpărături inteligente, le puteţi face cu un buget mai mic. Cele două planete vă stimulează de asemenea interesul faţă de toate activităţile casnice. Planificaţi activităţi în familie şi implicaţi-i pe copii în decorarea prăjiturilor.

Relaţii.

Viaţa socială continuă să fie în centrul atenţiei în luna aceasta, graţie Lunii noi din Săgetător, casa a cincea, de pe 13 decembrie. Ea aduce de asemenea o influenţă importantă pentru timpul petrecut cu copiii şi pentru momentele romantice alături de partenerul de viaţă. Dacă sunteţi celibatar, o cunoştinţă nouă vă poate atrage atenţia în jurul datei de 16 decembrie. Relaţiile de la locul de muncă vor fi totuşi supuse unor tensiuni spre sfârşitul lunii, când sunt posibile schimbări majore la serviciu.

Bani şi succes.

Ritmul alert de la muncă se extinde până la 24 decembrie, impus de planeta Marte în Capricorn, casa a şasea. Şi cu toate că puteţi primi recunoaştere pentru eforturile depuse, este improbabilă o primă de sfârşit de an. Nu uitaţi acest aspect când faceţi cumpărături pentru cadouri şi nu vă supuneţi presiunilor de a cheltui în afara bugetului planificat.

Turbulenţe planetare.

Tensiunile şi clocotul de la locul de muncă revin luna aceasta, deoarece Luna plină din Rac, de pe 28 decembrie, activează aspecte planetare dificile în casa a şasea. La fel ca mai devreme în decursul anului, este recomandabil să evitaţi călătoriile în ultima săptămână a lunii. întârzieri importante sau anulări, posibil declanşate de condiţiile meteo, v-ar putea submina planurile. Plănuiţi-vă călătoria ţinând seama de intervalul respectiv sau, şi mai bine, rămâneţi acasă.

Zile favorabile: 12, 16, 17, 21, 26, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Leu / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Leu eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI