Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Taur Decembrie 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Horoscop Urania Lunar – Taur/ Decembrie 2012

Avantaje planetare.

încercaţi să fiţi inovator şi creativ când bugetul pe care l-aţi prevăzut pentru sărbători îşi atinge limitele. Creaţi ornamente, implicaţi familia în pregătirea mâncărurilor şi fiţi cu ochii în patru după vânzările cu reduceri importante. Cu ceea ce veţi găsi la vânzare puteţi crea coşuleţe plăcute pentru prietenii cei mai apropiaţi. Includeţi o fotografie cu voi împreună. Aspectele favorabile cu Uranus vor ajuta la apariţia unui număr şi mai mare de idei.

Relaţii.

Decembrie este în primul rând o lună a iubirii şi a sentimentelor de apropiere, deoarece Mercur tranzitează Scorpionul, casa a şaptea, până pe data de 11, iar Venus se află în aceeaşi zodie până pe data de 16. Planetele acestea, ca şi aspectele favorabile cu Neptun din Peşti, casa a unsprezecea, a prieteniei, vă vor intensifica viaţa socială şi vor aduce ocazii de a fi lângă persoanele cele mai apropiate.

Bani şi succes.

Marte intră în Vărsător, casa a zecea, a carierei, pe 26 decembrie, astfel încât ultima săptămână din an poate fi foarte ocupată. Va fi însă abia începutul, deoarece Marte va tranzita acest sector până la începutul lunii februarie. împreună cu partenerul de viaţă puteţi primi daruri frumoase, ba chiar şi bani, graţie Lunii noi din Săgetător, casa a opta, de pe 13 decembrie.

Turbulenţe planetare.

Dacă intenţionaţi să călătoriţi în luna aceasta, evitaţi ultima săptămână a anului. Luna plină din Rac, casa a treia, de pe 28 decembrie, va activa aspecte planetare dificile care pot declanşa întârzieri şi anulări, posibil din cauza vremii. Este de asemenea posibil să aveţi probleme mecanice cu vehiculul, dacă intenţionaţi să plecaţi din oraş. Aveţi grijă. Rămâneţi acasă ori călătoriţi mai devreme sau mai târziu decât perioada amintită.

Zile favorabile: 1, 2, 5, 6, 9, 10,23, 24, 29

Zile nefavorabile: 3, 4, 14, 16, 20, 30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Decembrie 2012

Ce înseamnă pentru Taur eclipsele din 2012 !? Citeste AICI!!!

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI