Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur eclipsele din 2012

Postat de Urania Horoscop On 15 - December - 2011

Ce înseamnă pentru Taur eclipsele din 2012 !?

Cele patru eclipse evidenţiază două domenii favorite ale vieţii dumneavoastră: banii şi relaţiile. Influenţa fiecăreia, care durează între şase şi douăsprezece luni, va fi consolidată de Jupi ter şi Saturn spre sfârşitul anului.Prima dintre cele două eclipse solare are loc pe 21 mai în Gemeni, casa a doua, a resurselor personale. Peste două săptămâni, prima eclipsă lunară (4 iunie în Săgetător) îşi va proiecta razele în casa a opta, a resurselor comune, urmată de altă eclipsă lunară, pe 28 noiembrie în Gemeni. Toate sunt foarte promiţătoare pentru venituri, incluzând posibilitatea unui câştig important. Aspectele planetare pot declanşa de asemenea cheltuieli suplimentare, aşa încât păstraţi-vă obişnuita atitudine cumpătată, economisind mai întâi şi cheltuind ulterior.

A doua eclipsă solară de anul acesta are loc în Scorpion, casa a şaptea, a relaţiilor, pe 13 noiembrie. Atunci Saturn se va afla în acelaşi semn zodiacal, impulsionându-i pe nativii din Taur să se dedice vieţii de cuplu. Dacă sunteţi implicat într-o relaţie pe termen lung, Saturn vă poate reînnoi iubirea şi devotamentul. Fiţi totuşi precaut dacă aveţi în vedere un parteneriat de afaceri. Rezultatul poate li o lecţie foarte costisitoare.
Saturn

Dacă v-aţi născut între 12 şi 20 mai, Saturn din Balanţă vă va aspecta Soarele natal înainte de a intra în Scorpion pe 5 octombrie. Dacă v-aţi născut pe 11, 12 sau 13 mai, influenţa lui Saturn va fi concentrată în iunie şi iulie. Dacă v-aţi născut în oricare dintre celelalte zile, Saturn vă va aspecta Soarele natal de două ori, o dată între lunile ianuarie şi mai, apoi din nou în august sau septembrie.
Cu planeta aceasta în casa a şasea, activitatea profesională vă a da o senzaţie de instabilitate şi veţi avea o insatisfacţie nedefinită. Probabil că gândurile vi se vor îndrepta spre schimbarea slujbei, deşi va fi greu să ştiţi cu exactitate ce anume căutaţi şi care este postul care v-ar face fericit. Acesta este un mod de manifestare a universului, care vă încurajează să examinaţi diversele opţiuni şi calea pe care s o urmaţi. Ţintiţi către cea care poate duce la rezultate maxime în aproximativ opt ani. Pe termen scurt, veţi fi mai bine pregătit să vă găsiţi nişa în anul 2013.

Va fi de dorit de asemenea să vă ascultaţi corpul, deoarece casa a şasea este asociată cu sănătatea şi starea de bine fizică şi mentală. Faceţi şi un consult medical general, alături de o autoevaluare. Dacă puteţi beneficia de pe urma unui stil de viaţă mai sănătos, educaţi-vă pentru a beneficia de avantajele exerciţiilor fizice şi alimentaţiei sănătoase, apoi folosiţi-vă hotărârea care vă caracterizează pentru a implementa schimbarea. Puteţi chiar face un pas mai departe pentru a urma câteva cursuri de bucătărie, în ideea de a învăţa cum să preparaţi mese gustoase, cu un conţinut redus de grăsimi. La toate acestea se va adăuga beneficiul reducerii stresului asociat muncii.

Dacă v-aţi născut între 19 şi 29 aprilie, veţi fi printre primii care vor avea Soarele natal aspectat de Saturn din Scorpion. Cu acest accent pus pe casa a şaptea din 5 octombrie până la sfârşitul anului, veţi avea parte atât de urcuşurile, cât şi de coborâşurile relaţiilor. Unele vor fi incredibil de bune, pe când altele vor înclina spre conflict. Din toate conexiunile acestea se poate învăţa câte ceva – despre dumneavoastră, despre oamenii din viaţa dumneavoastră şi despre felul în care reacţionaţi în diverse situaţii. Există şanse reale cu voinţa dumneavoastră, puteţi realiza lucruri uimitoare. Rămâneţi focalizat asupra misiunii proprii şi refuzaţi să vă lăsaţi intimidat.

Datorită relaţiei sale prietenoase cu Soarele dumneavoastră natal, procesul de transformare antrenat de Pluton va fi în mod firesc unul uşor. însă anul acesta, Uranus din Berbec, casa a douăsprezecea, va forma o cuadratură cu Pluton în iunie şi septembrie. Conflictul dintre aceste două planete poate declanşa evenimente neaşteptate asociate caselor a noua şi a douăsprezecea. Puteţi fi implicat în îngrijirea unei rude, în mod special a unei rude prin alianţă, care este ţintuită la pat sau internată într-un stabiliment medical. Luaţi-vă toate precauţiile pentru a evita potenţiale încurcături juridice, inclusiv recurgerea la angajarea unui şofer în cazul în care aţi consumat alcool. Pe cât posibil, evitaţi să călătoriţi anul acesta în străinătate, dar şi în regiuni necunoscute sau pustii din ţara dumneavoastră.
în ciuda întregului potenţial negativ al configuraţiei Uranus/Pluton, veţi avea parte totuşi şi de puterea pozitivă a schimbării. Aceasta este în esenţă un proces intern, care vă poate îmbunătăţi finalmente viaţa, în perspectiva viitorului.

Prognoza astrala luna cu luna

Pentru a citi Horoscopul Lunar 2012 dati un click mai jos !

IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

Doriti sa ascultati previziunea anuala realizata de Urania!?
Dati un click pe Horoscop Urania 2012. mai jos!

Horoscop Urania 2012

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI