Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Indian Luna Decembrie

Postat de Urania Horoscop On 17 - May - 2012

Horoscop Indian Decembrie: SCOICA (03.12-12.12); METALUL (13.12 – 21.12); FUNIA (22.12-31.12).

Horoscop Urania Zodiac Indian – LUNA DECEMBRIE

SCOICA (03.12-12.12); METALUL (13.12 – 21.12); FUNIA (22.12-31.12)


SCOICA (03.12-12.12)

Caracteristici generale: Egoist şi egocentrist, este întotdeauna în primul rând original. îi place singurătatea şi nu este întotdeauna cea mai plăcută companie, învaţă repede orice şi deprinde totul uşor, în special ca rezultat al propriilor sale experienţe de viaţă. Este persoana în faţa căreia te poţi confesa, convins fiind că vei primi un sfat înţelept sau măcar înţelegere, dar el însuşi nu va cere nicicând ajutor şi nici nu se va dezvălui pe sine cuiva. în dragoste rămâne acelaşi egocentrist cum îi este felul, dar face frumoase eforturi pentru a-şi depăşi firea. Dificil ca subaltern şi imposibil ca şef, poate reuşi în domeniile în care se poate comporta dictatorial.

METALUL (13.12 – 21.12)

Caracteristici generale: Dur în negocieri şi rece în relaţiile cu ceilalţi. Pretenţios faţă de toţi, este la fel de exigent şi cu sine. Convingător în a se face înţeles sau urmat, ştie ca nimeni altul să îşi ascundă adevăratele intenţii. Posedă multiple calităţi, dar greu îşi descoperă adevărata vocaţie. în dragoste, mai degrabă convinge cu mintea decât seduce cu inima, dar o face cu farmec. Cariera în care îşi poate folosi din plin calităţile este cea care îi oferă posibilitatea de a fi în prim-plan sau din domeniul relaţiilor publice.

FUNIA (22.12-31.12)

Caracteristici generale: Stârneşte simpatie spontan, ajutat de un fizic plăcut şi de o meşteşugită folosire a cuvintelor. întotdeauna pare gata să îi ajute pe ceilalţi, dar o face mai ales dacă este vorba de sfaturi. Nu îşi uită niciodată propriile interese, reuşind să pară însă altruist celorlalţi, chiar şi atunci când el se gândeşte numai la sine. Inteligent şi cerebral, îşi calculează fiecare pas. în dragoste este relativ sincer, dar îşi păstrează în orice împrejurare şi o anume doză de detaşare obiectivă. în carieră se arată un adevărat arivist, evitând totuşi să„calce peste cadavre”, conştient că merită ce este mai bun.

Horoscop Urania Indian - Zodiac Indian

Selecteaza data in care te-ai nascut mai jos.
Lotusul: 1 – 10 ianuarie – Arcaşul: 11 – 20 ianuarie – Vulturul: 21 – 30 ianuarie
Caleaşca: 31 ianuarie-9 februarie – Apa: 10-19 februarie – Perla: 20 februarie – 1 martie
Corabia: 2-10 martie – Yoghinul: 11 – 20 martie – Toporişca: 21 – 31 martie
Calul: 1 – 10 aprilie – Birjarul: 11 -20 aprilie – Focul: 1-30 aprilie
Capra: 1 – 10 mai – Elefantul: 11-20 mai – Firul:21 -31 mai
Phoenixul: 1 – 10 iunie – Diamantul: 11-20 iunie – Vierul: 21 – 30 iunie
Şarpele: 1 – 10 iulie – Broasca ţestoasă: 11-21 iulie -Câinele: 22 iulie – 1 august
Vanatorul: 2-12 august – Ursul: 13 – 23 august -Fecioara: 24 august – 2 septembrie
Pana: 3-12 septembrie – Rândunica: 13-23 septembrie – Balanţa: 24 septembrie – 3 octombrie
Uliul: 4-13 octombrie – Maimuţa: 14- 23 octombrie -Delfinul: 24 octombrie – 2 noiembrie
Turnul: 3-12 noiembrie – Leul: 13 – 22 noiembrie – Pustnicul: 23 noiembrie – 2 decembrie
Scoica: 3-12 decembrie – Metalul: 13-21 decembrie – Funia: 22 – 31 decembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI