Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Indian Luna Iunie

Postat de Urania Horoscop On 17 - May - 2012

Horoscop Indian Iunie : PHOENIXUL (01.06- 10.06); DIAMANTUL (11.06 – 20.06); VIERUL (21.06-30.06).

Horoscop Urania Zodiac Indian – LUNA IUNIE

PHOENIXUL (01.06- 10.06); DIAMANTUL (11.06 – 20.06); VIERUL (21.06-30.06)


Urania Horoscop Indian PHOENIXUL (01.06- 10.06)

Caracteristici generale: Stăpânirea de sine şi calmul molipsitor nu îl părăsesc în nicio împrejurare, oricât ar fi ea de tensionată. Fără a fi câtuşi de puţin un naiv, pune mult suflet în tot ce face. Stârneşte simpatii spontane şi are parte de prietenii de lungă durată. Conciliant în negocieri şi conflicte, se arată plin de înţelegere pentru necazurile şi problemele altora. Viaţa de familie se bazează mai mult pe respect şi pe preţuirea reciprocă, uneori fiind însă posibile şi mici „evadări”. Succesele cele mai notabile în carieră le poate obţine în politică sau în urma activităţilor caritabile, deşi nu propria glorie îi este motorul acţiunii.

Urania Horoscop Indian DIAMANTUL (11.06 – 20.06)

Caracteristici generale: Dintr-o bucată, adesea cam neşlefuită, este complet străin minimei diplomaţii, chiar şi atunci când interesul i-ar impune-o. Neclintit în părerile şi convingerile sale, se arată dificil atât ca partener, cât şi ca prieten. îi place să fie lăudat, chiar adulat, şi se simte jignit când consideră că nu are parte de destule dovezi de apreciere. Egocentrist, adeseori găseşte cele mai bune soluţii pentru a-i pune pe alţii să lucreze în folosul său. în relaţiile amoroase este mai degrabă dur, precum diamantul, deşi sentimentele îi pot fi extrem de profunde. Cariera în care poate reuşi cel mai bine este una legată de rigoare şi mare efort.

Urania Horoscop Indian VIERUL (21.06-30.06)

Caracteristici generale: (Infirmând caracteristica animalului
al cărui nume il poartă) se dove-deşte un caracter rafinat, cu spirit aristocratic. Comod în general, rareori va face vreun efort pentru a fi de folos celorlalţi. Frumos la fizic, are tendinţe parazitare, căutând să profite de asta. Prietenii şi-i alege cu grijă, preferându-i pe cei ce îi pot fi de folos, fără a le cere ceva în schimb. în dragoste preferă relaţiile comode, implicarea fiindu-i mai totdeauna doar de suprafaţă. în carieră nu poate reuşi decât atunci când, aproape .iccidental, îşi descoperă adevărata vocaţie.

Horoscop Urania Indian - Zodiac Indian

Selecteaza data in care te-ai nascut mai jos.
Lotusul: 1 – 10 ianuarie – Arcaşul: 11 – 20 ianuarie – Vulturul: 21 – 30 ianuarie
Caleaşca: 31 ianuarie-9 februarie – Apa: 10-19 februarie – Perla: 20 februarie – 1 martie
Corabia: 2-10 martie – Yoghinul: 11 – 20 martie – Toporişca: 21 – 31 martie
Calul: 1 – 10 aprilie – Birjarul: 11 -20 aprilie – Focul: 1-30 aprilie
Capra: 1 – 10 mai – Elefantul: 11-20 mai – Firul:21 -31 mai
Phoenixul: 1 – 10 iunie – Diamantul: 11-20 iunie – Vierul: 21 – 30 iunie
Şarpele: 1 – 10 iulie – Broasca ţestoasă: 11-21 iulie -Câinele: 22 iulie – 1 august
Vanatorul: 2-12 august – Ursul: 13 – 23 august -Fecioara: 24 august – 2 septembrie
Pana: 3-12 septembrie – Rândunica: 13-23 septembrie – Balanţa: 24 septembrie – 3 octombrie
Uliul: 4-13 octombrie – Maimuţa: 14- 23 octombrie -Delfinul: 24 octombrie – 2 noiembrie
Turnul: 3-12 noiembrie – Leul: 13 – 22 noiembrie – Pustnicul: 23 noiembrie – 2 decembrie
Scoica: 3-12 decembrie – Metalul: 13-21 decembrie – Funia: 22 – 31 decembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI