Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Indian Luna Septembrie

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2012

Horoscop Indian Septembrie: PANA (03.09-12.09) RANDUNICA (13.09 – 23.09) BALANTA (24.09-03.10).

Horoscop Urania Zodiac Indian – LUNA SEPTEMBRIE

PANA (03.09-12.09); RANDUNICA (13.09 – 23.09); BALANTA (24.09-03.10)


Urania Horoscop Indian PANA (03.09-12.09

Caracteristici generale: Se dovedeşte un adevărat meşteşugar în ale scrisului şi ale vorbitului. Puţine îi sunt clipele în care nu se preocupă doar de căutarea faimei. Frumos la chip şi la trup, caută mereu să tragă folos din acestea. Calculat în tot ce face şi spune, rareori se va pierde cu firea. în relaţiile sentimentale se foloseşte din plin de toate calităţile sale, dând impresia că este mai îndrăgostit sau mai implicat decât este în realitate. în carieră, cele mai mari succese le poate avea atât în domenii artistice, cât şi în cele legate de mediul afacerilor.

Urania Horoscop Indian RANDUNICA (13.09 – 23.09)

Caracteristici generale: Are o poftă de viaţă ieşită din comun, capabilă să transmită o stare euforică şi celor din anturajul său. Iubeşte mult armonia şi ordinea. Are multă afecţiune de oferit, dar nu şi discernământ în a o oferi doar celui ce merită. Preferă libertatea de mişcare, dar nu se simte constrâns atunci când ea îi este îngrădită, găsindu-şi refugiul în libertatea spiritului şi a gândului său. în dragoste este mereu un altul, dar mereu acelaşi credincios partener. Cariera de succes poate fi legată în aceeaşi măsură de lucruri practice, dar şi de cele din domenii artistice.

Urania Horoscop Indian BALANTA (24.09-03.10)

Caracteristici generale: Chibzuit şi calculat, nu întreprinde nimic fără o bună organizare anterioară. Meditativ din fire, are principii morale ferme. Ideea de libertate îi este o adevărată religie şi niciodată nu îl vei putea constrânge să facă un lucru care să-i încalce principiile morale. Este imposibil Să obţii ceva de la el dacă vei încerca să te foloseşti de îngrădiri sau constrângeri, de orice natură. în dragoste este mai puţin calculat şi, uneori, ideea de libertate se poate transforma în libertinaj. Cariera care îi poate aduce satisfacţiile cele mai mari este cea care îl poziţionează în prim-plan, aproape indiferent de domeniul în care va activa.

Horoscop Urania Indian - Zodiac Indian

Selecteaza data in care te-ai nascut mai jos.
Lotusul: 1 – 10 ianuarie – Arcaşul: 11 – 20 ianuarie – Vulturul: 21 – 30 ianuarie
Caleaşca: 31 ianuarie-9 februarie – Apa: 10-19 februarie – Perla: 20 februarie – 1 martie
Corabia: 2-10 martie – Yoghinul: 11 – 20 martie – Toporişca: 21 – 31 martie
Calul: 1 – 10 aprilie – Birjarul: 11 -20 aprilie – Focul: 1-30 aprilie
Capra: 1 – 10 mai – Elefantul: 11-20 mai – Firul:21 -31 mai
Phoenixul: 1 – 10 iunie – Diamantul: 11-20 iunie – Vierul: 21 – 30 iunie
Şarpele: 1 – 10 iulie – Broasca ţestoasă: 11-21 iulie -Câinele: 22 iulie – 1 august
Vanatorul: 2-12 august – Ursul: 13 – 23 august -Fecioara: 24 august – 2 septembrie
Pana: 3-12 septembrie – Rândunica: 13-23 septembrie – Balanţa: 24 septembrie – 3 octombrie
Uliul: 4-13 octombrie – Maimuţa: 14- 23 octombrie -Delfinul: 24 octombrie – 2 noiembrie
Turnul: 3-12 noiembrie – Leul: 13 – 22 noiembrie – Pustnicul: 23 noiembrie – 2 decembrie
Scoica: 3-12 decembrie – Metalul: 13-21 decembrie – Funia: 22 – 31 decembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI