Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Lunar Balanta 23.09 23.10 2011

Postat de Urania Horoscop On 22 - September - 2011

Balanta- Previziuni pentru perioada 23.09 – 23.10

Sunt patru planete în constelaţia dvs. care vor să vă croiască un destin mai bun. Dar îl vreţi oare?! Greu de spus… Soarele, Venus, Saturn şi, mai apoi, Mercur vă dau o stare de spirit pozitivă, tenacitate, inteligenţă şi dorinţa de a iubi. însă opoziţia Soarelui cu Uranus spune că trebuie să vă păstraţi cumpătul în relaţia matrimonială şi cu asociaţii. O a doua opoziţie ţine de ispite şi propuneri indecente sau de aliere belicoasă. Cântăriţi bine riscurile!
Reperele succesului
• Zile Favorabile: 29 septembrie, 3,13,18 octombrie
•Zile dificile 25 septembrie, 1,8,15,22 octombrie
• Interese prioritare: dezvoltare personală
• Talismanul Lunii turmalină
Dragoste şi sex
între 23 septembrie şi 2 octombrie. Veţi acorda mai multă atenţie evoluţiei personale decât relaţiei, deşi aceasta va rămâne un domeniu foarte important al vieţii dvs. Acum trebuie să învăţaţi să luaţi decizii în mod independent şi să nu depindeţi de părerea partenerului. Venus în Balanţă vă dă posibilitatea să rezolvaţi toate contradicţiile şi să atingeţi armonia în relaţia cu partenerul. Deosebit de importante sunt zilele de 27 şi 28 septembrie: puteţi aborda probleme serioase ce ţin de viaţa în doi. Nu vă lă-saţi manipulată, susţineţi-vă punctul de vedere.
Intre 3 si 12 Octombrie .In relaţia dvs. vor exista mai puţine contradicţii decât în decada anterioară. Pe 3-4 octombrie trebuie să faceţi un compromis. Zilele de 6-7 octombrie sunt ideale pentru întâlniri. Pe 12 sunt posibile neînţelegeri majore: evitaţi întâlnirile sau măcar nu abordaţi teme delicate.
Intre 13 si 23. Pe 13 şi 14 octombrie un motiv de reproşuri reciproce poate fi viaţa sexuală. Pe 15 octombrie situaţia se va ameliora. Trebuie să vă adunaţi forţele, căci viitorul relaţiei depinde numai de dvs. de cât sunteţi de puternică şi determinată. Dar perioada tensionată se va sfârşi cu-rând, deocamdată daţi dovadă de răbdare şi toleranţă, îndepliniţi-vă cu calm obligaţiile şi totul se va rezolva în favoarea dvs. La sfârşitul decadei e o perioadă potrivită pentru apropiere sufletească.
Intalnire ROMANTICA Pregătiţi-i o surpriză: un cadou neaşteptat, o felicitare nostimă, o cină gustoasă, bilete la teatru sau orice vreţi dvs..

Familie
De cât de mult vă implicaţi în treburile familiei depinde viitorul ei. Cu cât sunteţi mai responsabilă şi mai atentă la tot ce se întâmplă acasă, cu atât mai bun şi mai sigur va fi rezultatul. Pentru întâlniri cu cei dragi, treburi casnice importante, alegeţi ziua de 4 octombrie: veţi avea suficientă energie să o scoateţi la capăt cu toate. Pe 5 octombrie nu e recomandabil să vă contraziceţi cu rudele, deoarece sunt posibile supărări neîntemeiate, izbucniri incontrolabile de irascibilitate. 7 octombrie este cea mai potrivită zi pentru comunicarea cu copilul, jocuri şi creativitate. Veţi găsi metode noi şi interesante ca să stabiliţi contactul cu cei mici.
Sănătate şi energie
Dacă adoptaţi un regim de viaţă echilibrat, sănătatea vă este asigurată. Va fi nevoie de multă voinţă, de aplicarea consecventă a metodelor de întărire a imunităţii, de o alimentaţie corectă şi exerciţii fizice bine alese. Acum aveţi un tonus destul de bun, dar pentru a-l susţine, va trebui să depuneţi eforturi. Atenţie la ligamente şi articulaţii, purtaţi încălţăminte comodă şi evitaţi mişcările bruşte. Puteţi începe un ciclu terapeutic pe 8 octombrie. ALIMENTUL LUNII Piersicile sunt o sursă de vitamine şi bună dispoziţie.
Timp liber
Acum nu sunteţi dispusă să vă relaxaţi, aşa că încercaţi să folosiţi fiecare zi liberă pentru a vă apropia de scopul cel mai important din viaţa dvs. Călătoriile vor fi legate mai degrabă de acumularea de noi cunoştinţe. Pe 25 şi 26 septembrie e mai bine să evitaţi comunicarea şi în general contactele cu cei din jur, retrăgându-vă undeva în singurătate. Cele mai potrivite zile pentru scurte călătorii şi plimbări sunt 6 şi 7 octombrie. Pentru începutul unei călătorii îndepărtate sunt ideale zilele de 16- 17 octombrie. Ca destinaţie, e bine să alegeţi locu¬rile deja cunoscute pe care aţi dori să le revedeţi.
SURSA DE ENERGIE Teatrul – aici vă veţi încărca instantaneu cu energii pozitive.
Bani si carieră
Veţi avea mult de lucru, dar cele mai importante sarcini le veţi putea realiza datorită aptitudinilor personale. Nu vă temeţi să vă asumaţi responsabilităţi, pentru că norocul îi iubeşte pe cei puternici. In această lună va trebui să vă reevaluaţi ex¬perienţa, să o consolidaţi şi să vă pregătiţi pentru noi etape de dezvoltare personală. 8 octombrie e o zi potrivită pentru orice fel de activităţi. Pe 9 octombrie evitaţi disputele cu colegii: pot ieşi la suprafaţă multe animozităţi inutile. Pentru un interviu sau o discuţie cu şefii, alegeţi ziua de 19 octombrie. In sfera financiară nu sunt motive de nelinişte. Cele mai potrivite zile pentru cumpărături sunt 29 şi 30 septembrie.
Cheia succesului
Norocul vă surâde în comunicarea cu prietenii. In jurul dvs. apar oameni interesanţi şi luminoşi, care vor deveni un sprijin pentru dvs. Vor avea succes toate începuturile personale, aşa că nu vă temeţi să visaţi şi să transformaţi dorinţele în realitate.

Horoscopul Partenerului pentru 23 Septembrie – 23 Octombrie 2011. Selecteaza zodia partenerului de viata de mai jos:

Berbec | Taur | Gemeni | Rac Leu | Fecioara | Balanta Scorpion | Sagetator | Capricorn | Varsator | Pesti

Horoscop Urania Lunar-Balanta 23 Septembrie – 23 Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI